Ιταλία: Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε την εγγύτητα της οικογένειας στη Forza Italia, δήλωσε ο Ταγιάνι

Ιταλία: Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε την εγγύτητα της οικογένειας στη Forza Italia, δήλωσε ο Ταγιάνι

Ο Ταγιάνι διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα στηρίζει με εποικοδομητικό και έντιμο τρόπο την κυβέρνηση της Μελόνι – Εκτιμούν ότι ο Ταγιάνι θα αναλάβει προσωρινός πρόεδρος

tajani_ber1
«Η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα επιβεβαίωσε την εγγύτητα όλης της οικογένειάς της στο κόμμα της Forza Italia», δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι, υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος, στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Ο Ταγιάνι θέλησε να δώσει διαβεβαιώσεις σε όσους διερωτώνται αν το κόμμα θα συνεχίσει να παίζει ρόλο την πολιτική σκηνή.

«Η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα -θεωρώντας δεδομένη την διάκριση των ρόλων- μιλώντας μου, επιβεβαίωσε την εγγύτητα, την αγάπη και την αλληλεγγύη όλης της οικογένειάς της προς το κόμμα της Forza Italia».

Παράλληλα, ο Ταγιάνι πρόσθεσε ότι πρόκειται να εκλεγεί ένας προσωρινός πρόεδρος ο οποίος θα ηγηθεί του κόμματος μέχρι το επόμενο εθνικό συνέδριο. Σύμφωνα με τους σχολιαστές, για τον ρόλο αυτό θα επιλεγεί ο ίδιος ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους.

Κλείσιμο
«Θα στηρίξουμε με εποικοδομητικό και έντιμο τρόπο την κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι. Ξέρουμε ότι πρέπει να προωθήσουμε τα ιδεώδη και το μεγάλο όραμα ενός κυρίου που μας κοιτά από τον ουρανό και θα παραμείνει, για πάντα, το ηθικό, ανθρώπινο και πολιτικό σημείο αναφοράς μας», ολοκλήρωσε ο αρχηγός της ιταλικής διπλωματίας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Νο help, go Italy» - Το Λιμενικό έριξε ένα σχοινί στο σκάφος και οι μετανάστες το πέταξαν πίσω

«Έπεσε θύμα απαγωγής» λέει η μητέρα της 27χρονης που εξαφανίστηκε στην Κω - Συνελήφθη 27χρονος Μπαγκλαντεσιανός


Ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει στη δημοσιογραφία - Αρθρογράφος στην Daily Mail με εξαψήφιες ετήσιες απολαβές


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης