Αρνητική είναι η Ουγγαρίαστη συζήτηση για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟκατά τη σύνοδο κορυφής που θα γίνει τον Ιούλιο στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας, το θέμα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην ατζέντα της συνόδου κορυφής.
«Είμαστε σαφείς στο ζήτημα αυτό: η ένταξη στο ΝΑΤΟ μιας χώρας που βρίσκεται επί του παρόντος σε πόλεμο δεν μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη» είπε ο Πέτερ Σιγιάρτο, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να συζητηθεί ούτε ένα χρονοδιάγραμμα για την Ουκρανία.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.