Μεξικό: Ένοπλη επίθεση με 7 νεκρούς σε υδάτινο πάρκο, ανάμεσά τους και ένα παιδί
Τρεις άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα 7χρονο παιδί έπεσαν νεκροί από τα πυρά της «ομάδας» - Βαριά τραυματίας είναι ακόμη ένας άνθρωπος
Επτά άνθρωποι –ανάμεσα στα θύματα είναι ένα παιδί– δολοφονήθηκαν χθες Σάββατο από ομάδα ενόπλων που εισέβαλε σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στη Λα Πάλμα, στην πολιτεία Γουαναχουάτο (κεντρικό Μεξικό), ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Όταν έφθασε η αστυνομία επιτόπου, εντόπισε «κάλυκες και τις σορούς τριών γυναικών, τριών ανδρών κι ενός παιδιού επτά ετών»· ακόμη «ένας άνθρωπος είναι βαριά τραυματισμένος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος της Κορτάσαρ, όπου διαπράχθηκε η επίθεση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.