Η «χρυσή» ομοιότητα - Οι διάσημοι έχουν τους σωσίες τους που κερδίζουν εκατομμύρια

Η «χρυσή» ομοιότητα - Οι διάσημοι έχουν τους σωσίες τους που κερδίζουν εκατομμύρια

Δείτε οκτώ από τα πιο «πιστά αντίγραφα» μοντέλων και influencers έφτιαξαν μία περιουσία λόγω της ομοιότητάς τους 

sosias_pitt_arthro
Εκτός από το ταλέντο τους στη μουσική ή την υποκριτική, πολλές διασημότητες αποτελούν πρότυπο για το κοινό τους και οι φαν τους θέλουν να τους μοιάσουν. Άλλοι μιμούνται τον τρόπο που ντύνονται ή βάφονται τα ινδάλματά τους, άλλοι σπαταλούν όλα τους τα χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις και άλλοι απλά γεννήθηκαν με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά προσώπου.

Από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι τον Μπραντ Πιτ, ακολουθούν οι διασημότεροι «σωσίες» 8 σελέμπριτι.

Κιμ Καρντάσιαν - Άστεν Εμπάιαρ
Στα 28 της χρόνια, η Άστεν Εαμπάιαρ, έχει επενδύσει πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της, την 41χρονη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν. Η δική της προσπάθεια είναι από τις πιο πετυχημένες, μιας και η εμφάνιση του μοντέλου, πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλη, αυτή της Καρντάσιαν.

kimkarntasian_swsiaw
djs
Κλείσιμο

Σελένα Γκόμεζ - Σοφία Σολάρες

Το μοντέλο από το Μεξικό με το όνομα, Σοφία Σολάρες, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη λόγω της ομοιότητας που έχει με τη Σελένα Γκόμεζ. Η Σολάρες κατάφερε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και το διαδικτυακό κοινό στα social media, την μπερδεύει με την ποπ σταρ, τόσο λόγω των χαρακτηριστικών του προσώπου της, όσο και του στυλ της, το οποίο φροντίζει να μην παρεκκλίνει πολύ από εκείνο της Γκόμεζ.
gomez_solas
25014979_2018059358431764_7713079003766063104_n

Τζένιφερ Λόρενς - Αλέξια Μέιερ
Η Αλέξια Μέιερ κατάφερε στα 22 της να γίνει γνωστή, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η ομοιότητά της με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Τζένιφερ Λόρενς την έκανε περιζήτητη για διαφημιστικές και εταιρείες παραγωγής, αλλά και διαδικτυακές προωθήσεις προιόντων.


Μπαντ Πιτ - Νέιθαν Μιντς
Ο Νέιθαν Μιντς από την Αγγλία έκανε αίσθηση στον κόσμο του Χόλιγουντ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατάφερε να φέρει το όνομά του, πλάι σε εκείνο του Μπραντ Πιτ. Οι φωτογραφίες του στα social media έγιναν viral λόγω της σύγκρισης με τον ηθοποιό, αφού οι δύο άνδρες μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης τον ονόμασαν «σωσία του Μπραντ Πιτ» και αυτό ήταν αρκετό για να εκτοξευτεί η καριέρα του στα ύψη. Ο Άγγλος έχει κάνει ακόμη και εμφανίσεις στην τηλεόραση και σε ταινίες ως σωσίας του ηθοποιού.
mprantpitswsias

Κέιτι Πέρι - Φραντσέσκα Μπράουν
Η Βρετανίδα κωμικός και ηθοποιός Φραντσέσκα Μπράουν συγκρίνεται συχνά με την ποπ σταρ, Κέιτι Πέρι, για τα παρόμοια χαρακτηριστικά του προσώπου τους και την «παιχνιδιάρικη προσωπικότητά τους», όπως έχει γραφτεί σε ουκ ολίγα δημοσιεύματα ξένων sites. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η Μπράουν έχει υποδυθεί την Πέρι στη δημοφιλή εκπομπή «Celebrity Juice».
keiti_perry_swsias



Katy Perry(Francesca Brown)@Royal Grove 041817


Αριάνα Γκράντε Πέιτζ Νίμαν
Η Πέιτζ Νίμαν εμφανίστηκε στα 16 της στα social media και όλοι μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για την «σωσία της Αριάνα Γκράντε». Η νεαρή TikToker παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα με την τραγουδίστρια και όταν το συνειδητοποίησε, δεν το προσπέρασε. Άρχισε να ντύνεται και να ποζάρει όπως ακριβώς η Γκράντε, προκειμένου να τη θυμίζει ακόμη περισσότερο. Έχει πάνω από 6 εκατομμύρια followers στο TikTok, όπου μοιράζεται βίντεο με τον εαυτό της να τραγουδάει κομμάτια της «σωσία» της, ενώ παράλληλα εμφανίζεται με την χαρακτηριστική ψηλή αλογοουρά και το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της ποπ σταρ.

nimangkrante

Αντζελίνα Τζολί - Τσέλσι Μαρ
Η Αντζελίνα Τζολί απολαμβάνει για πολλά χρόνια τον ρόλο της «ωραίας» του Χόλιγουντ και η Σκωτζέζα Τσέλσι Μαρ, «ποτίζεται» δίπλα στη γλάστρα. Η νεαρή beauty blogger Chelsea Marr έχει χαρακτηριστεί ως η σωσίας της Angelina Jolie, με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και τα παρόμοια μεγάλα χείλη. Η Μαρ έχει κερδίσει σύσσωμη την προσοχή των social media για την ομοιότητά της με την σταρ του Χόλιγουντ, ενώ την έχουν προσεγγίσει πολλά γνωστά πρακτορεία μοντέλων.

ξολιε_μαρρ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Κόνραντ Άνραντ
Το μοντέλο από Σουηδία με το όνομα Κόνραντ Άνραντ είχε την τύχη να μοιάσει σε έναν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες από τον χώρο του θεάματος, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Άνραντ μοιάζει τόσο με τον Χολιγουντιανό σταρ, που έχει «κατακτήσει» το Instagram, με πολλές χιλιάδες followers. Η ομοιότητά τους έχει συζητηθεί αρκετά, μέχρι που ακόμη και ο ίδιος ο ηθοποιός το έχει σχολιάσει, λέγοντας αστειευόμενος ότι χαίρεται που δεν μοιάζει πια έτσι.

ntikaprioswsias


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης