Το περιστατικό συνέβη στο Λύκειο Lamar στο Χιούστον με τον έφηβο να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον καθηγητή ο οποίος έχει προχωρήσει, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στην κατάσχεση του κινητού του μαθητή.
Στο βίντεο 12 δευτερολέπτων που κάνει τον γύρω του διαδικτύου ο εκνευρισμένος μαθητής ζητάει επανειλημμένα το κινητό του, με τον εκπαιδευτικό με ήρεμο τόνο να του ζητάει να κάτσει. Ο 15χρονος κάνει μια κίνηση προς τα πίσω και με δεξί κροσέ βρίσκει το πρόσωπο του καθηγητή, ο οποίος καταφέρνει να κρατηθεί στα πόδια του παρά το σφοδρό χτύπημα που δέχεται.
“Give me my f—king phone, n—a!”
A student confronted & punched a teacher at Lamar High School in Houston, Texas. pic.twitter.com/pZr8UzVCwA
Η διευθύντρια του σχολείου Ρίτα Γκρέιβς έστειλε επιστολή σε οικογένειες λέγοντας ότι δεν θα γίνει ανεκτή τέτοια συμπεριφορά, ενώ ο πρόεδρος του συνδικάτου της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Δασκάλων του Τέξας, Ζεφ Κάπο, ζήτησε να τιμωρηθεί ο μαθητής και να κρατηθεί μακριά από το γυμνάσιο.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.