Πάνω από 8.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανίασχεδόν πριν από ένα χρόνο, δήλωσε σήμερα η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Ο νέος απολογισμός αποτελεί σημαντική ανοδική αναθεώρηση από την προηγούμενη καταμέτρηση των 7.199 νεκρών από την αρχή της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την έκθεση των Ηνωμένων Εθνών.
Η αποστολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, που έχει δεκάδες παρατηρητές στη χώρα, δήλωσε ότι αναμένει ο πραγματικός απολογισμός να είναι «σημαντικά υψηλότερος» από την επίσημη καταμέτρηση καθώς η διαδικασία επιβεβαίωσης των απωλειών συνεχίζεται.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.