Γερμανία: Μυστήριο με 13χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη και δεμένη με συρματόσχοινο σε δάσος

Γερμανία: Μυστήριο με 13χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη και δεμένη με συρματόσχοινο σε δάσος

Η μαθήτρια δεν θυμάται τίποτα σχετικά με την επίθεση - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

polizei
Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε σήμερα το πρωί ένας άνδρας σε δάσος του Mίνστερλαντ στο κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Στην περιοχή Βάρεντορφ, ένας οικοδόμος είδε έντρομος ένα κορίτσι 13 ετών με τα χέρια  δεμένα με συρματόσχοινο και  έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Η 13χρονη ήταν ξαπλωμένη δίπλα σε ένα δέντρο -όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild»- και εκείνη την ώρα πιθανότατα  πήγαινε στο σχολείο με το ποδήλατο, που βρέθηκε δίπλα της μαζί και ένα σακίδιο.



Κοντά στο σημείο βρίσκεται ένα εργοταξιο, οι εργαζόμενοι του οποίου έτρεξαν να δώσουν στο κορίτσι τις πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, οι οικοδόμοι που εργάζονταν εκεί σκέπασαν και ζέσταναν την ανήλικη μαθήτρια με τα μπουφάν τους, ώσπου να έφτανε το ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Η έφηβη μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, και -σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο- έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ωστόσο παραμένει ασαφές μέχρι αυτήτην ώρα το τι ακριβώς συνέβη. Το κορίτσι δεν θυμάται τίποτα.

Πάντως δεν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ δεν αποκλείεται το κορίτσι να ήταν «τυχαίο θύμα» του δράστη της επίθεσης.

Στη δημοσιότητα δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση, ενώ ταυτόρονα εξετάζουν καταθέσεις μαρτύρων και γονέων.

Η τοποθεσία έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν στοιχεία. Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «ανιχνευτής» και εκατοντάδες εθελοντές συνδράμουν στην επιχείρηση. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι - Φορτηγό παρέσυρε 29χρονο και τον σκότωσε

«Θέλω να δικαιώσω την ψυχούλα του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης