Εκλογές στην Ιταλία: «Δεν υπήρξε η αναγκαία ενότητα για να ηττηθεί η άκρα δεξιά», λένε οι οικολόγοι
«Μαζί με την ιταλική αριστερά, θα υπερασπιστούμε τα κοινωνικά δικαιώματα, τις πολύτιμες κατακτήσεις μας και το Σύνταγμά μας», δεσμεύτηκε ο Άντζελο Μπονέλι
Ο αρχηγός των Ιταλών Οικολόγων Άντζελο Μπονέλι υπογράμμισε ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών» που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ιταλία «δείχνει ότι δεν υπήρξε η αναγκαία ενότητα, η επίγνωση και το αίσθημα ευθύνης για να ηττηθεί η άκρα δεξιά».
«Μαζί με την ιταλική αριστερά, θα υπερασπιστούμε τα κοινωνικά δικαιώματα, τις πολύτιμες κατακτήσεις μας και το Σύνταγμά μας», δεσμεύτηκε ο κ. Μπονέλι.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.