Μαριούπολη: Ανησυχία ΟΗΕ για τις δίκες Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου
Η σκόπιμη στέρηση του δικαιώματος των αιχμαλώτων πολέμου σε μια δίκαιη δίκη αποτελεί έγκλημα πολέμου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξέφρασε σήμερα την ανησυχία της για τα σχέδια των φιλορωσικών αρχών να δικάσουν Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου στη Μαριούπολη, ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες, επισημαίνοντας ότι και η ίδια η διαδικασία ενδέχεται να αποτελεί έγκλημα πολέμου.
«Ανησυχούμε πολύ για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Υπάρχουν φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης από κελιά που στήνονται στην αίθουσα της φιλαρμονικής στη Μαριούπολη, πραγματικά τεράστια κελιά, και προφανώς στόχος είναι να κλείσουν εκεί τους αιχμαλώτους», δήλωσε η Ραβίνα Σαμντασάνι εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.
«Αυτό είναι απαράδεκτο, είναι ταπεινωτικό», υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι η σκόπιμη στέρηση του δικαιώματος των αιχμαλώτων πολέμου σε μια δίκαιη δίκη αποτελεί έγκλημα πολέμου.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.