Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο κάλεσε και πάλι τους αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα, εφόσον μπορούν, προειδοποιώντας για αυξημένη πιθανότητα ρωσικών στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον της Ουκρανίας κατά τις επόμενες ημέρες, καθώς αύριο, Τετάρτη, εορτάζεται η επέτειος της ανεξαρτησίας της χώρας.
«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει πληροφορίες ότι η Ρωσία αυξάνει τις προσπάθειες για να εξαπολύσει πλήγματα τις επόμενες ημέρες εναντίον πολιτικών υποδομών και κυβερνητικών εγκαταστάσεων της Ουκρανίας», αναφέρει η πρεσβεία σε επείγον μήνυμα στον ιστότοπό της.
«Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους πολίτες των ΗΠΑ να αναχωρήσουν τώρα από την Ουκρανία χρησιμοποιώντας ιδιωτικά διαθέσιμες επιλογές χερσαίας μεταφοράς, εφόσον είναι ασφαλές για να το πράξουν», αναφέρεται στη σύσταση, επαναλαμβάνοντας τη συμβουλή που περιλαμβανόταν σε προηγουμενες προειδοποιήσεις για την ασφάλεια.
Το Κίεβο έχει απαγορεύσει τους δημόσιους εορτασμούς στην πρωτεύουσα για την επέτειο της ανεξαρτησίας από τη σοβιετική κυριαρχία αύριο, Τετάρτη, επικαλούμενο αυξημένη απειλή για επίθεση.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.