Stavros Flatley: Πού είναι σήμερα το ελληνικό δίδυμο πατέρα-γιου που είχε σαρώσει στο Britain's Got Talent;

Stavros Flatley: Πού είναι σήμερα το ελληνικό δίδυμο πατέρα-γιου που είχε σαρώσει στο Britain's Got Talent;

Γνώρισαν την αποθέωση στο βρετανικό talent show το 2009 και συνέχισαν για πολλά χρόνια να εμφανίζονται σε εκπομπές και ριάλιτι «κλέβοντας» την παράσταση - Η φήμη, τα χρέη, το τέλος της συνεργασίας και τα όνειρα για το μέλλον

stavros-flatley3
Η δημοφιλής βρετανική ψυχαγωγική εκπομπή Britain's Got Talent (Η Βρετανία έχει ταλέντο) έχει συστήσει στο κοινό πολλές προσωπικότητες. Άλλες ταλαντούχες, άλλες αμφιλεγόμενες, άλλες ολίγον τι κωμικές και η λίστα συνεχίζεται. Εξάλλου, η εκκεντρικότητα των συμμετεχόντων είναι μέρος της γοητείας της τηλεοπτικής παραγωγής που μετράει ατελείωτα χρόνια στον αέρα.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα δίδυμα που έχει ποτέ περάσει από το πλατό είναι αυτό με τους ελληνοκυπριακής καταγωγής πατέρα και γιό ονόματι Ντέμη και Λάκη Δημητρίου, που παρουσίασαν το ξεκαρδιστικό νούμερο «Stavros Flatley».  Μπορεί να μην διακρίθηκαν, κερδίζοντας την πρώτη θέση, αλλά η ζωή τους άλλαξε από τη μία ημέρα στην άλλη. Τη χρονιά εκείνη νικήτρια αναδείχθηκε η συγκλονιστική ταλαντούχα Σούζαν Μπόιλ. Αυτοί, ήταν, όμως, που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Από αφανείς μετανάστες δεύτερης γενιάς μετατράπηκαν σε σταρ.

Stavros Flatley - Britain's Got Talent 2009 - Show 1


Το 2009 που έκαναν την παρθενική εμφάνισή τους ο πατέρας ήταν 40 ετών και ο γιος 12. Ο Ντέμης που ήταν διευθυντής μιας επιχείρησης ηλεκτρικών ειδών και ιδιοκτήτης ελληνικού εστιατορίου, αντιμετώπισε την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την εμφάνισή του χιλιάδες πελάτες να περιμένουν για να τον δουν από κοντά. Το μοναδικό στυλ πατέρα και γιού μάγεψε το κοινό. Αρχικά, είχε κάτι κωμικό, σχεδόν αριστοφανικό. Φορώντας φουστανέλες και δίχως μπλούζες χόρευαν μία δική τους χορογραφία που περιελάμβανε ελληνική παραδοσιακή μουσική, αλλά, «πειραγμένη». Το κοινό τους αποθέωσε και κάπώς έτσι ξεκίνησε μία κερδοφόρα καριέρα.

Έγιναν διάσημοι για τα δερμάτινα παντελόνια, τις παχουλές κοιλιές τους, τις ξανθές περούκες τους, τα ελληνικά τατουάζ τους και τον ξέφρενο ρυθμό τους. Ξαφνικά, ήταν καλεσμένοι παντού. Σε πρωινάδικα, σε εκδηλώσεις, σε γάμους, σε πάρτι. Κάθε εφάνισή τους κόστιζε χιλιάδες λίρες.

Κλείσιμο
Legendary Stavros Flatley get Simon Cowell's Golden Buzzer! | BGT: The Champions


Δεν άργησαν να εμφανιστούν τα προβλήματα. Η εταιρεία του Ντέμη παρουσίασε σοβαρές παρατυπίες μετά από έλεγχο, ενώ πελάτες τον κατηγόρησαν για χρέη άνω των 100 χιλιάδων λιρών. Παρόλα αυτά, το ντουέτο πατέρα γιού συνέχιζε την καριέρα του, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του σε ένα ριάλιτι διατροφής.



Διάσημοι και οι δύο για τις τροφαντές κοιλιές τους -«αυτή είναι η γοητεία των Ελλήνων»- μπήκαν σε μία αυστηρή δίαιτα δίχως ζάχαρη και με λίγες θερμίδες. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, συμμετείχαν αυτή τη φορά ως γκεστ σταρ στην εκπομπή Britain's Got Talent. Αν και οι κριτές τους αποθέωσαν, το δίδυμο ανακοίνωσε ότι σταματάει τις κοινές εμφανίσεις. Υποστήριξαν ότι αυτή η «καριέρα» άρχισε ως πλάκα και πλέον έχει κλείσει ο κύκλος. «Έχουμε εμφανιστεί στο Πεκίνο, στο Μονακό, στο Παρίσι. Τι άλλο να επιθυμήσει κανείς!»



Το καλλιτεχνικό ζευγάρι εξομολογήθηκε ότι έχει κερδίσει δύο εκατ. λίρες από τις εμφανίσεις του. Ο γιος πλεον ζει μόνιμα στην Κύπρο όπου έχει το δικό του κουρείο. Έγινε πρόσφατα και πατέρας από τη σύντροφό του, βαφτίζοντας το μωρό Ξένια.

Ο πατέρας του άνοιξε το δικό του μαγαζί θαλάσσιων σπορ επίσης στη Μεγαλόνησο. Εξέφρασε την επιθυμία του πάντως να συνεχίσει τις χορευτικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά, έχοντας στο πλευρό τον ανιψιό του.




Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Νίκος Μουτσινάς για Αιδηψό: Δεν αρκεί να σοκαριστούμε, ας το αποδεχτούμε, έχουν γίνει λάθη

Συναγερμός στην ΕΕ για τα τρόφιμα: Προμήθειες 10 ημερών στη Γερμανία και το «Plan B» του Μακρόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης