Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι άμαχοι από τη Μαριούπολη θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δικά τους οχήματα για να απομακρυνθούν
Οι αρχές της Ουκρανίας θα προσπαθήσουν εκ νέου σήμερα να απομακρύνουν αμάχους από 11 ανθρωπιστικούς διαδρόμους
Οιουκρανικές αρχέςθα προσπαθήσουν εκ νέου σήμερα να απομακρύνουν αμάχους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε πόλεις μέσω 11 ανθρωπιστικών διαδρόμων, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ.
Ωστόσο αυτοί που θα προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δικά τους οχήματα, σημείωσε η ίδια.
Οι προσπάθειες, που καταβάλλονται για να μπορέσουν να φτάσουν σε αυτήν την στρατηγικής σημασίας πόλη-λιμάνι του ουκρανικού νότου κομβόι λεωφορείων για να απομακρύνουν δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της που έχουν εγκλωβιστεί εκεί, έχουν επανειλημμένως αποτύχει από τότε που περικυκλώθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.