Σκωτία: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της μετά τον σχολικό χορό

Σκωτία: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της μετά τον σχολικό χορό

Πρώην μαθητής δήλωσε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη γυμνάστρια, έχοντας πιει άφθονο αλκοόλ στον χορό του σχολείου – Η καθηγήτρια ελέγχεται για πλήθος παραπτωμάτων

daskala-main
Σεξ με την πρώην γυμνάστρια του σχολείου του ισχυρίζεται ότι έκανε ένας μαθητής, μετά από «ακατάλληλο χορό» με μαθητές σε σχολικό πάρτι.

Ο πρώην μαθητής έδωσε στοιχεία για τις κατηγορίες που έχουν γίνει κατά της γυμνάστριας Melissa Tweedie και αποκάλυψε όσα συνέβησαν το 2017. Η καθηγήτρια ήταν 23 χρονών τότε και κατηγορείται ότι μετείχε σε πάρτι με μαθητές σε νυχτερινό κέντρο στη Γλασκώβη, πριν επιστρέψει μαζί τους στο Premier Hotel, τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς.

Η πρώην γυμνάστρια κατηγορείται ότι χόρευε ακατάλληλα με μαθητές, πριν κοιμηθεί με τον μαθητή της, που ήταν 18 ετών. Ο μαθητής ανέφερε στο αρμόδιο εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σκωτίας ότι «λυπάται» που η καθηγήτριά του, σήμερα 27 ετών, ερευνάται για το συμβάν. Ωστόσο σε δήλωσή του επέμεινε ότι τη φίλησε πριν κατέβει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έρθουν σε ερωτική επαφή.

Τι ανέφερε ο πρώην μαθητής

Ο μαθητής υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την ερωτική συνεύρεση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου γινόταν ο χορός του σχολείου. Υποστήριξε ότι η καθηγήτρια, που πλέον ζει στο Ντουμπάι και εργάζεται ως εκπαιδεύτρια γιόγκα, έμεινε τη νύχτα στο δωμάτιό του, πριν φύγει την επόμενη ημέρα το πρωί στις 8 π.μ.

Στη σημερινή ακρόαση, ο πρώην μαθητής ανέφερε ότι πριν την ερωτική συνεύρεση δεν υπήρχε καμία συνδιαλλαγή ούτε σχέσεις, ενώ υποστήριξε ότι αυτός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μετά τον χορό, οι μαθητές είχαν κλείσει δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κλαμπ. Ο μαθητής αναφέρει ότι δεν προσκάλεσε τη γυμνάστρια στο ξενοδοχείο, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί.

Κλείσιμο
teacher1


Σύμφωνα με τον μαθητή, μπήκε σε ένα δωμάτιο όπου βρήκε εννέα μαθητές και την Τουίντι. Μετά από παράπονα για φασαρία, το δωμάτιο άδειασε και έμειναν οι δυο τους. «Φιληθήκαμε, κανείς δεν το ξεκίνησε», διευκρίνισε. Στη συνέχεια πήγαν κάτω και είχαν ερωτική επαφή στο δωμάτιό του.

Πάντως, ο ίδιος τότε θεώρησε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μια βραδινή έξοδο, ενώ θέλησε να υποβιβάσει το θέμα, λέγοντας ότι δεν θέλει να το θίξει. Η Τουίντι, που δεν ήταν παρούσα στην ακρόαση, φέρεται ότι ήπιε κάποια σφηνάκια πριν πει στους μαθητές: «Μπορούμε να φερόμαστε προσποιούμενοι ότι δεν είμαι καθηγήτρια».

teacher2


Αντιμέτωπη με διαγραφή η γυμνάστρια

Η αναπληρώτρια διευθύντρια του σχολείου δήλωσε ότι είχε ανησυχίες για το ντύσιμο της δασκάλας, που παρέπεμπε σε βραδινή έξοδο.

Η γυμνάστρια είναι αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο διαγραφής από το μητρώο του Γενικού Συμβουλίου Διδασκαλίας για τη Σκωτία, καθώς κατηγορείται ότι χόρεψε ακατάλληλα με μαθητές, ενώ είχε και ακατάλληλη σωματική επαφή. Επίσης, κατηγορείται ότι φίλησε έναν μαθητή με τον οποίο ήρθε σε ερωτική επαφή. Πάντως η ίδια φέρεται ότι είπε στον διευθυντή ότι ήταν σπίτι της εκείνο το βράδυ.

Η αστυνομία της Σκωτίας ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και το διερεύνησε, χωρίς να διαπιστώσει την ύπαρξη κάποιου εγκλήματος. Η ακρόαση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί δύο σκιέρ από χιονοστιβάδα στις Γαλλικές Άλπεις

«Τα χτυπήματα ήταν πολλά και στοχευμένα» δήλωσε η ιατροδικαστής για τον 19χρονο Άλκη

Η ΝΔ διέγραψε τον Πέτρο Δούκα μετά τις δηλώσεις για τις πυρκαγιές στην Ηλεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης