Η Morgan Stanley δεν επιτρέπει σε μη εμβολιασμένους την είσοδο στα γραφεία στη Νέα Υόρκη

Η Morgan Stanley δεν επιτρέπει σε μη εμβολιασμένους την είσοδο στα γραφεία στη Νέα Υόρκη

Η τράπεζα παίρνει μέτρα από τις 12 Ιουλίου – Δεν θα μπαίνουν μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι, υπεργολάβοι ή και πελάτες - Οι μη εμβολιασμένοι θα μπορούν να εργάζονται με τηλεργασία

morgan_stanley
«Μπλόκο» στους μη εμβολιασμένους επιβάλλει η Morgan Stanley, στα γραφεία της στη Νέα Υόρκη. Ήδη, από τις 12 Ιουλίου, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους υπαλλήλους, υπεργολάβους και πελάτες.

Ο κανονισμός παρουσιάστηκε σε εσωτερικό μήνυμα που υπογράφει ο επικεφαλής ανθρωπίνων πόρων της εταιρίας Μάντελ Κράουλι, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην επιχειρηματική τράπεζα. Ήδη, το μέτρο έχει εφαρμοστεί στα γραφεία με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων στη μητρόπολη και τα περίχωρα, ενώ ορισμένα τμήματα έχουν δημιουργήσει χώρους για τους εμβολιασμένους. Ο κανονισμός θα επεκταθεί στο σύνολο των υπηρεσιών της τράπεζας.

Χωρίς μάσκες και αποστάσεις θα εργάζονται οι εμβολιασμένοι

Μέχρι την 1η Ιουλίου οι εργαζόμενοι καλούνται να ενημερώσουν την τράπεζα αν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής τράπεζας Τζέιμς Γκόρμαν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το 90% του προσωπικού που επιστρέφει στο γραφείο έχει ήδη εμβολιαστεί.

Μόλις εφαρμοστεί ο κανονισμός, όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούν να μην φορούν μάσκα και να μην τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για τους μη εμβολιασμένους, θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεργασίας.

Υπεύθυνη δήλωση για την είσοδο στα γραφεία

Για να μπαίνουν στα γραφεία της τράπεζας, οι πελάτες και οι επισκέπτες θα πρέπει να δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Ο Γκόρμαν πιέζει για την επιστροφή στο γραφείο των εργαζομένων του. «Εάν μπορείτε να πάτε στο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, τότε μπορείτε να έρθετε στο γραφείο και σας θέλουμε στο γραφείο», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στις 14 Ιουνίου. «Θα υπάρχει ευελιξία», υποσχέθηκε. «Αλλά αν στις αρχές Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι δεν επιστρέψουν στο γραφείο, θα απογοητευτώ πολύ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος: Πάνω από 22.000 άτομα θέλουν να γίνουν αστροναύτες

Εμβόλια AstraZeneca - Pfizer/BioNTech: Αποτελεσματικά στις μεταλλάξεις Δέλτα και Κάππα

Ιατροδικαστής: Αυτοκτονία ο θάνατος Δογιάκη - Βρέθηκε δεύτερο σημείωμα στο αυτοκίνητο  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης