«Προβοκάτσιες και προκλήσεις» από την πλευρά της Ελλάδας βλέπει πάλι ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.
«Οι Έλληνες γείτονές μας, πρέπει να εγκαταλείψουν τη γλώσσα της πρόκλησης. Όσοι αναφέρουν ότι η Τουρκία έχει επεκτατικές βλέψεις, πρέπει να δουν τον χάρτη μεταξύ 1821-2020, η Ελλάδα έχει τέτοιες βλέψεις», ανέφερε, κατά τη διάρκεια σημερινής του επίσκεψης, σε στρατιωτική βάση στα σύνορα με το Ιράκ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε: «Είμαστε μαζί τους, στο δίκαιο αίτημα των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας και θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε. Έχει πλέον καταστεί σαφές ότι εκεί δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά μόνο η εγκαθίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό».
Για τουςS-400, ο Χουλουσί Ακάρ τόνισε ότι «δεν απειλούμε κανέναν», ενώ για την Αίγυπτο τόνισε ότι «η βελτίωση των σχέσεων θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Οι καλές σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία-Λιβύη-Αίγυπτο, θα ωφελήσουν σοβαρά τις χώρες».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.