Έβαλε τις στάχτες του πατέρα του σε μπάλα του μπόουλινγκ και πέτυχε το «τέλειο παιχνίδι» - Δείτε βίντεο

Έβαλε τις στάχτες του πατέρα του σε μπάλα του μπόουλινγκ και πέτυχε το «τέλειο παιχνίδι» - Δείτε βίντεο

Ανατριχιαστικό ή βαθιά συγκινητικό;

bowling-ball-ashes-ekso
Φορό τιμής στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή απέδωσε με έναν αλλόκοτο, αλλά πάντως συγκινητικό τρόπο, ένας 39χρονος Αμερικανός που λατρεύει το μπόουλινγκ.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 39χρονος Τζον Χινκλ Τζούνιορ, δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης του Εθνικού Αθλητικού Συνδέσμου Κολλεγίων, έπαιξε στις 12 Απριλίου ένα από τα πιο ξεχωριστά, φορτισμένα συναισθηματικά αλλά και τυχερά παιχνίδια της ζωής του. Έχοντας μαζί του μια μπάλα του μπόουλινγκ που δημιούργησε με ειδική παραγγελία, και περιέχει τις στάχτες του αγαπημένου του πατέρα, ο Αμερικανός από το Ιλινόι επέστρεψε στην πόλη καταγωγής του, την Πεόρια, για να παίξει ξανά στην αίθουσα όπου είχε περάσει ατέλειωτες ώρες στα εφηβικά του χρόνια.



Στόχος του ήταν να πετύχει το απόλυτο σκορ, το 300άρι, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον πατέρα του, ο οποίος του είχε γνωρίσει το συγκεκριμένο άθλημα. Αν και ο ίδιος έχει πετύχει πολλές φορές το 300άρι στη ζωή του, ο πατέρας του δεν είχε καταφέρει ποτέ να πετύχει το απόλυτο σκορ. Έτσι ο 39χρονος θέλησε να τον βοηθήσει να τα καταφέρει, έστω και μετά θάνατον.


Όπως εξηγεί η εφημερίδα, μετά τον θάνατο του Τζον Χινκλ του πρεσβύτερου το 2016, ο γιος πήγε την μπάλα μπόουλινγκ του σε έναν ειδικό κατασκευαστή και του ζήτησε να βουλώσει την τρύπα του αντίχειρα με τις επεξεργασμένες στάχτες του πατέρα του. Η τεχνική των δύο χεριών που χρησιμοποιεί επιτρέπει, εξάλλου, βάσει των κανονισμών, να βρίσκονται μόνο δύο δάχτυλα στις υποδοχές της μπάλας.


bowling-ball-ashes


«Μιλούσα στον αδερφό του και του είπα, "θα πετύχω το 300άρι με αυτήν την μπάλα. Κι εκείνος μου είπε "Κάν'το".», είπε ο 39χρονος μιλώντας στο WMBD-TV. Η συγκίνηση ωστόσο ήταν μεγάλη, κάτι που τον δυσκόλεψε. «Τα μάτια μου ήταν γεμάτα δάκρυα στα τελευταία φρέιμ. Δεν έβλεπα καν πού πήγαινε η μπάλα» πρόσθεσε ο τρυφερός γιος, που ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον στόχο του εκείνη τη νύχτα, παρουσία και του αδελφού του.

bowling-ball-ashes-1
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης