Ο κ. Σταϊνμάιερ, ο οποίος έκλεισε τα 65 του χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο, εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca στο Νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων στο Βερολίνο.
«Εμπιστεύομαι τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί στη Γερμανία. Σήμερα έλαβα την πρώτη εμβολιαστική δόση με AstraZeneca. Το εμβόλιο αποτελεί το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο από την πανδημία. Αξιοποιήστε την δυνατότητα και λάβετε κι εσείς μέρος σε αυτό!», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος μετά τον εμβολιασμό του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.