LIVE

Κορωνοϊός

CIA και UFO: Τι κρύβεται στο «Μαύρο Θησαυροφυλάκιο»;

ufo

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας «Black Vault» προσφέρει δωρεάν μυστικά εγγράφα της CIA -Η έκρηξη στη Ρωσία, ο δραπέτης από τη Βοσνία και το περίεργο αντικείμενο 

Ο δημιουργός και υπεύθυνος για τη λειτουργία του ιστοτόπου «Black Vault» («Μαύρο Θησαυροφυλάκιο»), Τζον Γκρίνγουολντ ο Νεότερος προσφέρει δωρεάν στο κοινό έναν τεράστιο όγκο εγγράφων σχετικών με τα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα (ATIA ή UFO), απευθείας από τα μυστικά αρχεία της CIA. Ο Γκρίνγουολντ αναφέρει ότι, σύμφωνα με τη CIA, δεν υπάρχουν άλλα έγγραφα σχετικά με τα UFO. Ο ίδιος όμως δεν έχει πειστεί ότι κάτι τέτοιο αληθεύει.

Μεταξύ των χιλιάδων εγγράφων τα οποία χρειάστηκε να ψηφιοποιήσει (σκανάρει) ένα προς ένα ο ίδιος, ο Γκρίνγουολντ ξεχώρισε ορισμένες αναφορές σε αλλόκοτα συμβάντα. Όπως πχ μια ανεξήγητη έκρηξη που συνέβη σε μία μικρή πόλη της Ρωσίας, ύστερα από την οποίαν «εμφανίστηκε στον ουρανό μια κινούμενη διάπυρη σφαίρα» σύμφωνα με τους περιοίκους. Εκ των υστέρων, βέβαια, το μυστήριο λύθηκε από στρατιωτικούς, οι οποίοι εξήγησαν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ανάφλεξη σε αποθήκη νιτρικής αμμωνίας, περίπου όπως συνέβη στην καταστροφή της Βηρυτού πριν από μερικούς μήνες.

Ένα άλλο αρχείο αφορά σε μαρτυρία ενός δραπέτη από τη Βοσνία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινους. Και σε μια άλλη αναφορά, ένας υποδιευθυντής Επιστήμης και Τεχνολογίας της CIA φέρεται να «εξεδήλωσε ενδιαφέρον για ένα αντικείμενο το οποίο μετεφέρθη στο γραφείο του. Αποφάσισε να το εξετάσει αυτοπροσώπως και κατόπιν συνέστησε την περαιτέρω διερεύνησή του. Ωστόσο, η εισήγηση του συγκεκριμένου στελέχους της CIA παραμένει απόρρητη».

Επεισόδια που αφορούν σε UFO, έτσι όπως καταγράφονται επί δεκαετίες από τη CIA αποτυπώνονται στα τεκμήρια τα οποία συσσωρεύονται στο «Μαύρο Θησαυροφυλάκιο», χάρη στην επιμονή του Τζον Γκρίνγουολντ Τζούνιορ. Ο ίδιος λέει ότι «πριν από περίπου 20 χρόνια ξεκίνησα να διεκδικώ τη δημοσιοποίηση απόρρητων αρχείων από διάφορες αμερικανικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και της CIA. Επικαλέστηκα περί τις 10.000 φορές την Αρχή Ελεύθερης Διάθεσης Πληροφοριών (Freedom Of Information Acts - FOIA). Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρώσω 2,2 εκατομμύρια σελίδες, για διάφορες υποθέσεις, τις οποίες και αναρτώ στο www.blackvault.com».

Βίντεο: Πριν λίγους μήνες το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα» που είχαν διαρρεύσει από μια ιδιωτική εταιρεία.
UFO: Pentagon releases three leaked videos - is the truth finally out there?


Ο Γκρίνγουολντ άρχισε να ενοχλεί συστηματικά τις αμερικανικές κρατικές υπηρεσίες για έγγραφα σχετικά με UFO από το 1996, όταν ήταν 15 ετών. Εν τέλει κάποια ημέρα παρέλαβε ένα μεγάλο κιβώτιο, γεμάτο με έγγραφα. Και αργότερα αγόρασε έναν ψηφιακό δίσκο CD-ROM, επίσης γεμάτο με χιλιάδες αναφορές σε ΑΤΙΑ. Ωστόσο, κατά τη μαρτυρία του Γκρίνγουολντ, η CIA είχε φροντίσει να καταστήσει εξαιρετικά δύσχρηστο το απέραντο αυτό υλικό, καθώς ήταν ψηφιοποιημένο σε μια πεπαλαιωμένη μορφή, χωρίς δυνατότητα άμεσου εντοπισμού λέξεων-κλειδιών κ.λπ. Ο Γκρίνγουολντ αναγκάστηκε να σκανάρει τα πάντα από την αρχή, έτσι ώστε να προσφέρει στους ερευνητές των UFO και το κοινό τα αρχεία υπό μορφήν searchable pdf.

Οι δημοσιεύσεις του Τζον Γκρίνγουολντ γίνονται έξι μήνες πριν από την έκθεση για τα UFO, την οποίαν πρόκειται να δημοσιοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση. Το Πεντάγωνο και οι μυστικές υπηρεσίες υποχρεούνται να αποκαλύψουν τέτοιου είδους πληροφορίες, μετά από διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για την οικονομική ανακούφιση των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού. Στα αρμόδια στελέχη των μυστικών υπηρεσιών δόθηκε διορία 180 ημερών προκειμένου να συντάξουν μια επίσημη αναφορά για ίχνη, ενδείξεις παρουσίας ιπτάμενων συσκευών κοντά σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις. Η αναφορά αυτή, σε δεύτερη φάση, θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Παρόλ' αυτά, το «Μαύρο Θησαυροφυλάκιο» βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πολύ μεγάλης συζήτησης για την αξιοπιστία των πληροφοριών. Μολονότι η φιλοτιμία και η ειλικρίνεια του Τζον Γκρίνγουολντ Τζούνιορ δεν αμφισβητούνται, επισημαίνονται διάφορα ζητήματα σχετικά με τις αποκαλύψεις του. Το πρώτο αφορά στο περιεχόμενο, καθώς κανείς δεν έγινε συγκλονιστικά σοφότερος από ό,τι έφερε στο φως η δουλειά του Γκρίνγουολντ. Σε κανένα από τα έγγραφα που έχει φέρει στο φως μέχρι στιγμής δεν βεβαιώνεται η ύπαρξη UFO, κάποια επίσκεψη από εξωγήινους κ.λπ. Σε όλα τα συμβάντα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα οι μαρτυρίες να είδαν στον ουρανό κάτι που ήθελαν να δουν και όχι κάτι που πραγματικά συνδέεται με εξωγήινη τεχνολογία.

Ένα δεύτερο αμφιλεγόμενο στοιχείο, αφορά στον ψηφιακό δίσκο τον οποίον ο Γκρίνγουολντ αγόρασε -χωρίς να διευκρινίζει από πού- και φωτογράφισε ώστε να αποδείξει του λόγου του το αληθές. Από την εικόνα όμως διακρίνεται εύκολα ότι τα γράμματα και τα λογότυπα έχουν προστεθεί εκ των υστέρων, με κάποιο εργαλείο τύπου photoshop. Και πολύ πρόχειρα, μάλιστα.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαρδαλιάς: «Είμαστε στην αρχή του τέλους, σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα που έχουμε χάσει»

ΗΠΑ: Ο Πενς απορρίπτει την 25η τροπολογία του Συντάγματος για να παυθεί ο Τραμπ

Βουλή: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα Rafale
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Στρουθοκαμηλισμός

Απαντώντας σε όλα τα αρνητικά σχόλια, επειδή είμαι ψυχολόγος, μπορώ να σας εξηγήσω την περίπτωση που αντιμετωπίζετε, με ένα πολύ κατανοητό παράδειγμα! Η Στρουθοκάμηλος όταν δεν μπορεί ο εγκέφαλος της να διαχειριστεί κάποιο σοκαριστικό γεγονός η κίνδυνο, χώνει το κεφάλι σε μια τρύπα στο χώμα και έτσι νομίζει ότι εξαφανίστηκε ο κίνδυνος εφόσον δεν τον βλέπει, όπως εσείς που ο εγκέφαλος σας αυτή την στιγμή προσπαθεί να εθελοτυφλεί στο γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι και από αντίδραση, προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο, γιατί δεν μπορεί να το δεχτεί με κανέναν τρόπο ότι μπορεί και να μην είμαστε μόνοι και έτσι προσπαθεί με χίλιους τρόπους να απορρίψει το ενδεχόμενο! Τα γεγονότα και οι έρευνες άλλα δείχνουν, αλλά εσείς θέλετε να παραμείνετε εκεί στην τρύπα της στρουθοκαμήλου η αλλιώς στο Πλατωνικό σπήλαιο που σας έμαθαν να βρίσκεστε... Έτσι ακόμα και ufo να προσγειωθεί στην ταράτσα σας, εσείς θα προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτό που βλέπετε είναι μια παραίσθηση η κάτι άλλο.

Αλήθειες

Εδώ δεν μας έχουν εξηγήσει πως ήταν δυνατόν να κάνουν ταξιδάκια στη σελήνη πριν από 50 χρόνια και τώρα δεν μπορούν, θα μας πουν για ελοχιμ; Αλήθεια, την κινέζικη σημαία που έστησε στη σελήνη το μη επανδρωμένο σκάφος την είδατε; Σιδερωμένη!!! Η Αμερικανική πως κυμάτιζε 50 χρόνια πριν... θα είχε μποφόρια φαίνεται...

.....

Για τους αρνητές ύπαρξης εξωγήινης ζωής. Κοιτάξτε τον ουρανό το βράδυ (ισως με κυάλια) .. οι πιθανότητες να είμαστε μόνοι είναι μηδενικές. - τον Ιούλιο θα μάθουμε παντως

ΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ???

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΎΒΟΥΝ???

Οι εξωγηινοι

φέραν τον κοροϊδοϊό.

@

ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΣΥ! ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ!

Σχολιαστής ΠΘ

Όταν δεν υπάρχει ούτε μια απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινων και ufo, εκτός από μισόλογα και αμερικανιές, το θέμα έχει αρχίσει να κρεμάει.. Βρείτε κάτι άλλο ν' ασχοληθείτε!

Νικος

Η ατζεντα απο USA φετος εχει UFO, Κλιματικη αλλαγη, Trump και Kardashians.

χαχα

Ψάξου καλύτερα αν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις

@ Σχολιαστή

Όσο εσύ λές ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις - προφανώς γιατί δεν θέλεις να τις δεις - αυτές οι αποδείξεις ψάχνουν εσένα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης