Σε ποστάρισμά του στο Twitter, ο Τσελίκ είπε πως «όσοι ενοχλούνται από τη λειτουργία της Αγιάς Σοφιάς σαν τζαμί και της χαράς που έδωσε αυτό το γεγονός στον λάο μας, βρίσκονται σε πόλεμο με οτιδήποτε ανήκει στο έθνος μας. Επιπλέον, δεν τους αρέσει η αρχή πως 'το έθνος μας διατηρεί άνευ όρων την κυριαρχία του'. Η Αγία Σοφία είναι το στέμμα του 2020».
#AyasofyaCamii’nin açılmasından ve milletimizin sevinmesinden rahatsız olanların bu millete ait herşeyle kavgası var. Millete ait olan “Egemenlik kayıtsız şartsız millete aittir” ilkesini de sevmiyorlar.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.