Ο Τραμπ θα συμμετάσχει σήμερα ψηφιακά στη σύνοδο κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού
Στο φόρουμ συμμετέχουν 21 χώρες της περιφέρειας Ασίας-Ειρηνικού, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 60% του παγκόσμιου ΑΕΠ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να συμμετάσχει σήμερα στη σύνοδο κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC), την οποία οργανώνει ηΜαλαισία και η οποία διεξάγεται φέτος ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
«Ο πρόεδρος Τραμπ θα συμμετάσχει αύριο (σ.σ. σήμερα Παρασκευή) στη διαδικτυακή σύνοδο της APEC», δήλωσε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης του μεγιστάνα.
Στο φόρουμ αυτό συμμετέχουν 21 χώρες της περιφέρειας Ασίας-Ειρηνικού, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 60% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Το Πεκίνο μετατράπηκε στην κινητήρια δύναμή του τα τελευταία χρόνια, καθώς η Ουάσινγκτον ουσιαστικά αποσυρόταν από οργανισμούς πολυμερούς συνεργασίας, εφαρμόζοντας την πολιτική «Πρώτα η Αμερική» του Τραμπ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.