Αυστραλία: Πάλεψε με καρχαρία για να σώσει τη σύζυγό του και τα... κατάφερε

Αυστραλία: Πάλεψε με καρχαρία για να σώσει τη σύζυγό του και τα... κατάφερε

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον καρχαρία ενώ έκανε σερφ

karcharias
Μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας... άντρας πήδηξε πάνω σε μεγάλο λευκό καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση στην παραλία του Πορτ Μακουόρι, στη Νέα Νότια Ουαλία.

Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η Σαντέλ Ντόιλ, 35 ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι Μπιτς. Το μεγάλο σαρκοβόρο την τραυματίσε σοβαρά στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης NSW Στίβεν Πιρς, ο σύζυγος της Ντόιλ δεν δίστασε ούτε λεπτό: πήδηξε από τη δική του σανίδα του σερφ πάνω στον καρχαρία. «Αυτός ο τύπος έκανε κουπί και πήδηξε από τη σανίδα του πάνω στον καρχαρία και τον χτύπησε για να την αφήσει. Μετά, την βοήθησε να βγει στην ακτή. Εντελώς τρελό, πραγματικά ηρωικό», είπε.

Η εφημερίδα, που δεν κατονομάζει τον ηρωικό σύζυγο, ανέφερε ότι η Ντόιλ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από περαστικούς και τραυματιοφορείς που κατόπιν την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Οι παραλίες στο Πορτ Μακουόρι έκλεισαν μετά το επεισόδιο αυτό. Η NSW παρακολουθεί την περιοχή για να εντοπίσει τον καρχαρία.

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Σε ελληνική υφαλοκρηπίδα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου το Oruc Reis

Κορωνοϊός: Κατέληξε και τέταρτος ηλικιωμένος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης