Μπερλουσκόνι κατά δικαστών για τα «μάτια» της Ρούμπι

Μπερλουσκόνι κατά δικαστών για τα «μάτια» της Ρούμπι

Οι δικαστές και οι εισαγγελείς του Μιλάνου βρέθηκαν  στο στόχαστρο του Μπερλουσκόνι ο οποίος τους κατηγορεί ότι χρησιμοποιούν «την υπόθεση Ρούμπι»...

Μπερλουσκόνι κατά δικαστών για τα «μάτια» της Ρούμπι
Οι δικαστές και οι εισαγγελείς του Μιλάνου βρέθηκαν την Τετάρτη στο στόχαστρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος τους κατηγορεί ότι χρησιμοποιούν «την υπόθεση Ρούμπι» για να του «επιτεθούν» πολιτικά, στην έρευνά τους για εκπόρνευση ανηλίκων και κατάχρηση του ύπατου κρατικού αξιώματος.

«Δεν υπάρχει καμία κατάχρηση του αξιώματός μου, ούτε κινήτρων για εκπόρνευση ανηλίκων», δήλωσε ο Καβαλιέρε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24 . O κ. Μπερλουσκόνι κατάγγειλε «τη νέα πολύ σκληρή επίθεση των δικαστών οι οποίοι ποδοπάτησαν τους νόμους με καθαρά πολιτικούς στόχους» .

Σύμφωνα με τον κ. Μπερλουσκόνι «οι δικαστές επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση Ρούμπι ως στοιχείο για την πολιτική μάχη» εναντίον του.

Σε άλλο σημείο των επικριτικών δηλώσεών του ο ιταλός πρωθυπουργός τονίζει ότι οι δικαστές θέλουν «να ανατρέψουν τη λαϊκή ψήφο» που τον οδήγησε στη νίκη των γενικών εκλογών του 2008, ενώ τους κατηγορεί ότι «παραβίασαν τους βασικούς συνταγματικούς νόμους» όπως το νόμο που προστατεύει την ιδιωτική ζωή.

Η εισαγγελία του Μιλάνου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες πως ο πρωθυπουργός πλήρωσε στις αρχές του περασμένου χρόνου για τις ερωτικές υπηρεσίες μιας εκείνη την εποχή ανήλικης πόρνης από το Μαρόκο, της Ρούμπι, ενώ χρησιμοποίησε την εξουσία του για να την απαλλάξει από την κατηγορία της κλοπής που την βάραινε.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης