Κορωνοϊός στην Ισπανία: Τέλος στην καραντίνα των ξένων τουριστών βάζει η Μαδρίτη από την 1η Ιουλίου
Με τους παρόντες περιορισμούς οι επισκέπτες από το εξωτερικό θα πρέπει να απομονώνονται για δύο εβδομάδες
Η Ισπανία θα άρει την υποχρέωση για τους ξένους τουρίστες να μπαίνουν σε καραντίναγια δύο εβδομάδες από την 1η Ιουλίου, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η κυβέρνηση.
Με τους παρόντες περιορισμούς οι επισκέπτες από το εξωτερικό θα πρέπει να απομονώνονται για δύο εβδομάδες ώστε να αποφευχθεί ηεξάπλωση του κορωνοϊού.
Η υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια είχε ήδη ανακοινώσει ότι το μέτρο επρόκειτο να αρθεί τον Ιούλιο, αλλά δεν είχε διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.