Τέλειο χαμόγελο μέσα σε λίγους μήνες!

Τέλειο χαμόγελο μέσα σε λίγους μήνες!

Mία γρήγορη, ασφαλής και οικονομικά προσιτή λύση

smile
Έχοντας υπόψη την ασφάλεια στην μετακίνηση, το σύστημα FASTBRACES® αναπτύχθηκε προκειμένου να μετακινεί τα δόντια με έναν διαφορετικό τρόπο, αποτελώντας μία γρήγορη, ασφαλή και οικονομικά προσιτή λύση. Το σύστημα FASTBRACES® χρησιμοποιεί ένα μοναδικό τριγωνικού σχήματος ορθοδοντικό άγκιστρο (σιδεράκι) που επιτρέπει την χρήση ενός μόνο ορθοδοντικού σύρματος κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Με άλλα λόγια τα σιδεράκια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα FASTBRACES® λειτουργούν σε ένα εντελώς διαφορετικό μηχανικό πρότυπο όλα μαζί. Ιστορικά τα σιδεράκια μετακινούν τη μύλη του δοντιού τον πρώτο χρόνο, και τη ρίζα του δοντιού το δεύτερο χρόνο, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον δύο χρόνια ορθοδοντικής θεραπείας, χρησιμοποιώντας μια σειρά ορθοδοντικών συρμάτων και διαδικασιών ενεργοποίησης της μετακίνησης των δοντιών.

Τα σιδεράκια στο σύστημα FASTBRACES® είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούν ταυτόχρονα τη ρίζα και την μύλη των δοντιών από την αρχή της θεραπείας. Οι ασθενείς τώρα μπορούν να έχουν αποτελέσματα, συνήθως με λιγότερη ευαισθησία ,περίπου σε έναν χρόνο και σε μερικές περιπτώσεις μόνο σε λίγους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης