Δυναμική επιστροφή στο σχολείο με τις πιο οργανωμένες φθινοπωρινές αγορές

Δυναμική επιστροφή στο σχολείο με τις πιο οργανωμένες φθινοπωρινές αγορές

Στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ βρίσκουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, για το οικογενειακό τραπέζι και το κολατσιό των παιδιών μας.

kritikos_kedriki

Sponsored content

Το κουδούνι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και παράλληλα την έναρξη μιας δυναμικής, φθινοπωρινής σεζόν τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Ωστόσο, η προσαρμογή στην καθημερινότητα δεν είναι πάντα εύκολη και γι’ αυτό ψάχνουμε λύσεις για να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις υποχρεώσεις, όπως είναι τα ψώνια της οικογένειας, με τον λιγότερο δυνατό κόπο.
banner_1360X764_4_2
Κλείσιμο
Επειδή λοιπόν επιστροφή στο σχολείο χωρίς τις απαραίτητες αγορές δεν γίνεται, επισκεπτόμαστε τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ μαζί με τα παιδιά μας, ώστε να εφοδιαστούμε γρήγορα και εύκολα, με όλα τα απαραίτητα για το οικογενειακό τραπέζι και το σχολικό γεύμα. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν μόνα τους μέσα από μια τεράστια ποικιλία υγιεινών σνακ και νόστιμων υλικών για το πιο αγαπημένο τους κολατσιό.
banner_1360X764_2_2
Τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ φροντίζουν συνεχώς για να έχουμε τις καλύτερες επιλογές παραδοσιακών, αυθεντικών προϊόντων του τόπου μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γι’ αυτό δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα της ελληνικής γης που αποτελούν τη βάση της Μεσογειακής διατροφής – η οποία θεωρείται η πιο ισορροπημένη και υγιεινή - και τη βάση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, τον θησαυρό που περνά από γενιά σε γενιά. Βρίσκουμε εκλεκτό κρέας, τυριά πλούσια σε γεύση και ολόφρεσκα λαχανικά για να βάλουμε τόσο οικογενειακό τραπέζι όσο και στο σχολικό τάπερ.

Και αν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς να ετοιμάσουμε, μπορούμε να επισκεφτούμε το site kritikos-sm.gr, όπου θα δούμε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο και θα ανακαλύψουμε μοναδικές προσφορές. Τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ βρίσκονται κάθε μέρα δίπλα μας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Επιπλέον είναι ακόμα πιο δίπλα μας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, με ένα κλικ στην πόρτα μας για online αγορές στο kritikos-sm.gr. Για να ψωνίζουμε ό,τι  χρειαζόμαστε χωρίς ελάχιστη παραγγελία και να παραλαμβάνουμε αυθημερόν ακόμα και μέσα στην επόμενη ώρα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά κρέας και τυροκομικά με επιλογή βάρους και κοπής, σαν να ήμασταν στο κατάστημα της γειτονιάς μας.
banner_1360X764_5_2
Τι άλλο βρίσκουμε στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ; Μα «Καθημερινές Νοστιμιές» που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη και εξαιρετικά απαιτητική καθημερινότητα και γίνονται ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Αυτή η νέα πρόταση έρχεται να μας λύσει τα χέρια και να δώσει νόστιμες επιλογές οποιαδήποτε στιγμή νιώθουμε πεινασμένοι, όπου και αν βρισκόμαστε: στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο.

Κάνουμε στάση σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα των supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στην ειδικά διαμορφωμένη γωνιά που έχει δημιουργηθεί. Εκεί έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα γευστικό πρωινό, snack, γεύμα και δείπνο μέσα από μια μεγάλη γκάμα γευστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν σφολιατοειδή, ψωμί και αρτοσκευάσματα, κέικ, γλυκά, έτοιμα γεύματα, σπιτικές επιλογές ΚΡΗΤΙΚΟΣ, σαλάτες, ψητό κοτόπουλο, burgers και πολλά άλλα είδη που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τα καταστήματα όπου μπορούμε να βρούμε τις «Καθημερινές Νοστιμιές» είναι: Γαλάτσι: Τραλλέων 114, Κυψέλη: Κυψέλης 106, Πέραμα: Λ. Ειρήνης 39, Πέραμα: Σοφοκλή Βενιζέλου 48, Περιστέρι: Πελασγίας 111, Πλαταμώνας: Κων/νου Καραμανλή 5 ενώ σύντομα θα προστεθούν νέα καταστήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης