Νέοι αποδοτικότεροι τρόποι εκγύμνασης

Νέοι αποδοτικότεροι τρόποι εκγύμνασης

Η πρωτοποριακή οστεογονική φόρτιση της OsteoStrong®  που είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση της οστικής δύναμης

osteostrong-
Οι παλαιότεροι τρόποι εκγύμνασης με τα εκτεταμένα βάρη στο γυμναστήριο ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οι σημερινές μέθοδοι συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, ασφάλεια από τραυματισμούς και φορητότητα, καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να ανταπεξέλθει σε έντονους ρυθμούς και μετακινήσεις στην καθημερινότητά του.

Οι νέες, λοιπόν, προσεγγίσεις στη γυμναστική, τόσο εντός γυμναστηρίου, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο (από δωμάτια ξενοδοχείων, έως τον εξωτερικό χώρο), πραγματοποιούνται με το βάρος του σώματος και άλματα που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση του σώματος. Ακόμα και σε καθημερινές απλές δραστηριότητες (σούπερ μάρκετ, βόλτα με το παιδί σας) κρύβεται η ενδυνάμωση.

Οι σημερινές ασκήσεις  μπορούν να περιλαμβάνουν: άλματα από κάποιο ύψος ή με ένα σχοινάκι, ή επιτόπια στοχεύοντας στην τόνωση των μυών, των τενόντων και του νευρικού συστήματος. Οι κινήσεις αυτές, με την τακτική εξάσκηση, γίνονται πιο γρήγορες και πιο δυνατές, με λιγότερη μυϊκή καταπόνηση.
Βοηθά τους αθλητές και όχι μόνο 

Το βασικό όφελος της σημερινής γυμναστικής είναι η εκρηκτικότητα που μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη, το μέγεθος και την ταχύτητα των μυών. Όλες αυτές οι αλλαγές οδηγούν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και αντοχή. Αξίζει να σημειωθεί, πως, με τους συγκεκριμένους τρόπους εκγύμνασης, δε βγαίνουν μόνο οι αθλητές κερδισμένοι. Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι που εκτελούν πλειομετρικές ασκήσεις (όπως κάθετα άλματα) μπορούν ευκολότερα να πηδούν και να ανεβαίνουν σκάλες σε σύγκριση με εκείνους που κάνουν μόνο προπόνηση αντιστάσεων ή περπάτημα.

Επιπλέον, η πλειομετρική προπόνηση  βελτιστοποιεί τη στάση του σώματος, την υγεία των οστών και μειώνει το σωματικό λίπος. Όσον αφορά τους εφήβους, το σχοινάκι επιδρά θετικά ενισχύοντας τη δύναμη, την οστική πυκνότητα και την ευλυγισία.

osteo


OsteoStrong® – οστεογονική φόρτιση

Στην προαναφερθείσα λογική, σημαντικά πλεονεκτήματα παρέχει η πρωτοποριακή οστεογονική φόρτιση της OsteoStrong®  που είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση της οστικής δύναμης και συνεπακόλουθα και την αύξηση της δύναμης των μυών μας.

Είναι γνωστό σε όσους γυμνάζονται ότι η ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οστική πυκνότητα. Περίτρανη απόδειξη είναι η μείωση της δύναμής μας με το πέρασμα του χρόνου, καθώς και τα οστά μας εξασθενούν αν δεν τα φροντίσουμε. Πλέον, υπάρχει ο τρόπος να διατηρήσουμε την οστική μας δύναμη στο πέρασμα των χρόνων και αυτός λέγεται Spectrum της OsteoStrong®.

Η OsteoStrong® χρησιμοποιεί μια σειρά από 4 ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, μέσω της χρήσης των οποίων μπορούν να ασκηθούν, εθελοντικά, υψηλά φορτία. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη καρπώνονται τα οφέλη της κρούσης, χωρίς τους κινδύνους που συνοδεύονται από αυτήν, απολαμβάνοντας έτσι μία μέθοδο φυσικής ενδυνάμωσης που δεν εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού. Η μέθοδος της OsteoStrong® απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης – και αυτό είναι και το μεγάλο της πλεονέκτημα.

osteolift
Κλείσιμο


Χ3 bar – γρήγορα εντυπωσιακά αποτελέσματα

Συμπληρωματικά με την οστεογονική φόρτιση και πάντοτε στο κλίμα της καλύτερης και ασφαλέστερης εκγύμνασης, η OsteoStrong® προτείνει το Χ3. Μια φορητή επαναστατική συσκευή με λάστιχα διαβαθμισμένης πίεσης που εγγυάται ασφαλή και ταχύτατα αποτελέσματα με, μόλις, δέκα λεπτά εφαρμογή την ημέρα.

Ήδη, μεγάλες ομάδες του NBA έχουν ενσωματώσει το Χ3 στην προπονητική ρουτίνα των αθλητών τους, καθώς η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα ακόμα και στα ταξίδια της. Αν θέλαμε να περιγράψουμε με μια φράση το Χ3, αυτή θα ήταν: ένα γυμναστήριο σε μια τσάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό το θεωρούν ως μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία της επιστήμης των αθλητικών επιδόσεων.

osteostrong-article


Ειδήσεις σήμερα:

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης

Χάος στην Κίνα: Τα κρούσματα Covid καλπάζουν, τα μέτρα χαλαρώνουν, οι Κινέζοι σε απόγνωση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης