Αυτό το Πάσχα γίνε ο καλύτερος νονός!

Αυτό το Πάσχα γίνε ο καλύτερος νονός!

Φέτος, θα κάνουμε στα βαφτιστήρια μας τα πιο ευφάνταστα και ξεχωριστά δώρα για να πολλαπλασιάσουμε τη χαρά τους

easter1

Sponsored Content

Το Πάσχα είναι πλέον προ των πυλών δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά, για πολλούς λόγους. Διακοπές από το σχολείο για αρκετές ημέρες, ελεύθερος χρόνος με φίλους και οικογένεια, εκδρομές σε κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς, πολύωρες βόλτες και όμορφες, χαλαρές στιγμές κάνουν τους μικρούς μας φίλους να χαίρονται όσο κανείς τις μέρες που έρχονται. Και, φυσικά, μεγάλο ενθουσιασμό τούς προσφέρουν τα δώρα - μικρά και μεγάλα - από όποιο μέλος της οικογένειάς τους και αν προέρχονται. Αν λοιπόν είσαι νονά ή νονός, και αναζητάς ένα - όχι και τόσο συνηθισμένο - δώρο για το βαφτιστήρι σου αυτό το Πάσχα, έχουμε να προτείνουμε κάτι διαφορετικό, πέρα από την καθιερωμένη λαμπάδα ή τα παπούτσια.

40322557_m


Βιβλία, τα ανεκτίμητα δώρα
Τα βιβλία κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα. Τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν με το μυαλό τους, τους ανοίγουν νέους ορίζοντες και τους προσφέρουν γνώσεις με διασκεδαστικό τρόπο. Αναζητήστε εκείνο το βιβλίο που ταιριάζει στο αγαπημένο σας βαφτιστήρι και κάντε του το καλύτερο δώρο για το Πάσχα. Ανάλογα, φυσικά, με την ηλικία του, οι προτάσεις μπορεί να είναι άπειρες. Μπορούν να το εμπνεύσουν να έχει στόχους, να αγωνίζεται για τα όνειρά του, αλλά και για να έχει τις σωστές ανησυχίες για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά του και τη ζωή του. Ένα βιβλίο που μιλάει για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή ή την οικολογική συνείδηση σε ένα μικρό παιδί, ένα διαδραστικό βιβλίο που θα φέρει ένα παιδί στην προεφηβική ηλικία πιο κοντά στην επιστήμη. Ή ένα λογοτεχνικό αριστούργημα που θα φέρει έναν έφηβο σε επαφή με κάποιον καταξιωμένο συγγραφέα και ενδεχομένως να του αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται. Τα βιβλία είναι δώρα που η αξία τους δεν βρίσκεται στο κόστος, αλλά σε αυτά που προσφέρουν.

77001447_m
Κλείσιμο


Βοήθησέ τους να δουν τα αστέρια
Αν φαντάζεσαι το βαφτιστήρι σου ως μία νεαρή ή έναν νεαρό αστρονόμο, υπάρχει ο τρόπος να το κάνεις να αγαπήσει τα αστέρια και να αποκτήσει ένα καινούριο ενδιαφέρον. Μπορείς να βρεις τηλεσκόπια από πολύ προσιτές τιμές, ακόμη και για πολύ μικρά παιδιά - από 5 ετών, ίσως και μικρότερα. Κάνε αυτό το δώρο στον μικρό σου εξερευνητή, ανακάλυψε μαζί του τα θαύματα του νυχτερινού ουρανού και σίγουρα θα κάνεις το πνευματικό σου παιδί σου να χαρεί γι’ αυτή την ξεχωριστή ιδέα που είχες το φετινό Πάσχα.

126941295_m


Αγόρασε ένα παιδικό ηλεκτρικό πατίνι
Ένα δώρο που σίγουρα θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι σου, αν βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία, είναι και το παιδικό ηλεκτρικό πατίνι. Υπάρχουν οικονομικές προτάσεις με εμφάνιση προσαρμοσμένη στα παιδιά, μικρό βάρος, εύκολο χειρισμό και, βέβαια, δυνατότητα να λειτουργούν και σαν κανονικά πατίνια. Και φυσικά μην ξεχάσεις το απαραίτητο κράνος για την προστασία του μικρού σου, ίσως και προστατευτικά για τους αγκώνες και τα γόνατα, αν είναι η πρώτη του φορά με πατίνι.


46594702_m


Κάνε το όνειρό του πραγματικότητα
Δεν είναι απαραίτητο κάποιο δώρο να είναι τυλιγμένο σε πολύχρωμο χαρτί και να διαθέτει κορδέλα. Μπορεί να είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να του δώσεις ένα χρηματικό ποσό ή να του κλείσεις ένα μάθημα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του σχετικά με μία δραστηριότητα (όπως π.χ. τένις, αναρρίχηση ή παρακολούθηση ενός εργαστηρίου ή ενός σεμιναρίου ρομποτικής). Αν πάλι είναι καλλιτεχνική φύση, μπορείς να του προσφέρεις τη δυνατότητα να κάνει κάποιο σεμινάριο ζωγραφικής ή κεραμικής τέχνης. Όποια και αν είναι η κλίση του, μπορείς σε συνεργασία με τους γονείς του να τού δώσεις την ευκαιρία να την εξασκήσει.

129067903_m


Οι ξεχωριστές εμπειρίες
Τα καλύτερα δώρα δεν είναι αντικείμενα, αλλά εμπειρίες. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μία βόλτα στην πόλη που θα του προσφέρει κάτι ξεχωριστό; Ένα διαδραστικό μουσείο, μία προβολή στο πλανητάριο ή μία επίσκεψη σε ένα πάρκο αναψυχής, αποτελούν ωραίες ιδέες για δώρο ενόψει Πάσχα. Το Xplore, ένας χώρος φαντασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια είναι μία καλή λύση για να μάθει το παιδί, μεταξύ άλλων, πώς παράγεται η ενέργεια, πόσο καλά γνωρίζει τον κόσμο του βυθού ή και για να δει από κοντά έναν «δεινόσαυρο».

Ετοιμάσου για ένα ξεχωριστό Πάσχα, με αγορές που συμφέρουν
Ό,τι δώρο και αν επιλέξεις για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι αυτό το Πάσχα, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές που θα χρειαστείς και να επωφεληθείς από τις προσφορές του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή. Και αυτό γιατί, φέτος, από 8/4 έως και 23/4 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μπορείς να κερδίσεις 10% €πιστροφή με πιστωτικές ή 5% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες, σε επιλεγμένους συνεργάτες (IKEA, SEPHORA, Marks & Spencer, DPAM, Zakcret Sports, Perfect Toys, xPlore, Toys Shop, Artemeis.gr, Ekdromi.gr, δωδώνη και Fast Ferries). Επιπλέον, με κάθε αγορά, μπαίνεις στη μεγάλη κλήρωση του προγράμματος €πιστροφή για καλοκαιρινά ταξίδια στην Ελλάδα και πολλά δώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης