Κορυφαίοι ομιλητές έρχονται στην Ελλάδα για το SingularityU Summit

Κορυφαίοι ομιλητές έρχονται στην Ελλάδα για το SingularityU Summit

Το συνέδριο για την Ελλάδα του αύριο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με μεγάλη επιτυχία επιστρέφει στην Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής στις 11-12 Νοεμβρίου – Δείτε το πρόγραμμα και τους διακεκριμένους ομιλητές

usummit
Πέρυσι έγινε η εισαγωγή στην εποχή του Silicon Valley thinking. Φέτος το Singularity U Greece Summit επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, για το επόμενο βήμα: Το Vision Forward. Ένα επαναστατικό όραμα για το μέλλον, που έχει ως επίκεντρο τις νέες, εκθετικές τεχνολογίες και μπορεί να συμβάλλει ώστε η Ελλάδα να εξοικειωθεί με αυτές και να επιταχύνει την τεχνολογική της ανάπτυξη, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Για το πώς θα επιτευχθεί αυτό, θα συζητήσουν κορυφαίοι ομιλητές, όπως ο David Roberts, o Ramez Naam και ο Αmin Toufani, στο Μέγαρο Μουσικής στις 11-12 Νοεμβρίου.

«Έχουμε χρέος και ανάγκη να βελτιώσουμε το οικοσύστημα στο οποίο επιχειρούμε. Πρέπει και η Ελλάδα να ανέβει στο τρένο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Οι οικονομίες χωρών που θα μπορέσουν να ανέβουν στο τρένο αυτό σε σχέση με αυτές που δεν θα το καταφέρουν θα έχουν χαοτική διαφορά. Θεσμοί, όπως το Singularity U Greece Summit, μπορούν να βοηθήσουν το οικοσύστημα αυτό να γίνει καλύτερο και μέσα σε αυτό το οικοσύστημα και εμείς θα έχουμε καλύτερο μέλλον» δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Χάρης Μπρουμίδης.

Φέτος, ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδας θα συμμετάσχει ο ίδιος ως ομιλητής στο Singularity U Greece Summit και θα τοποθετηθεί για τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία διαμορφώνει τις πόλεις του μέλλοντος. Η Vodafone έχει θέσει ως στόχο να χτίσει μία ψηφιακή κοινωνία που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, θα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα επιβαρύνει με τις δραστηριότητές της τον πλανήτη και το φυσικό περιβάλλον. Για αυτόν τον λόγο ο όμιλος Vodafone έχει δεσμευθεί να βελτιώσει τις ζωές ενός δισ. ανθρώπων και να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα κατά 50% έως το 2025.

«Έχουμε ένα σκοπό ως εταιρεία. Μέσα από τα δίκτυα και τις υπηρεσίες μας, να συνδέουμε τους ανθρώπους για ένα καλύτερο μέλλον. Και εκεί είναι που συναντιόμαστε με το Singularity U Greece Summit» πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας
Για τη Vodafone, η οποία στηρίζει για δεύτερη χρονιά το SingularityU Greece Summit, η επένδυση στους νέους αποτελεί «κλειδί» για την αυριανή επιτυχία της Ελλάδας.

Η Vodafone πιστεύει ότι οι ευκαιρίες και υποσχέσεις ενός καλύτερου ψηφιακού μέλλοντος θα πρέπει γίνουν κτήμα όλων και δεσμεύεται να εξασφαλίσει ότι οι πλέον ευάλωτοι δεν θα μείνουν πίσω σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι προς το μέλλον. Μέσα από τις τεχνολογίες της, εργάζεται για να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει σήμερα και να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνεισφέρουν πλήρως και ισότιμα στην κοινωνία.

Κλείσιμο
Η Vodafone έχει δεσμευτεί, ως το 2025, να συνδέσει 10 εκατ. νέους με ψηφιακές δεξιότητες και ευκαιρίες απασχόλησης, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Η δέσμευση αυτή πηγάζει από την πεποίθηση ότι οι ευκαιρίες που φέρνει το ψηφιακό μέλλον ανήκουν σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά, σύμφωνα με την εταιρεία.

VF_Purpose_Pillar_Planet_Widescreen
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης