Κομισιόν: Το Twitter εξαπατά τους χρήστες του με τα μπλε τικ
Η Κομισιόν θεωρεί ότι η εταιρεία του Έλον Μασκ παραβιάζει τις υποχρεώσεις της για διαφάνεια σε σχέση με τις διαφημίσεις και την πρόσβαση στα δεδομένα της πλατφόρμας για τους ερευνητές
Το κοινωνικό δίκτυο Χ (πρώην Twitter) «εξαπατά» του χρήστες του και παραβιάζει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα «μπλε τικ» (blue checkmarks) που υποτίθεται ότι πιστοποιούν τις αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, εκτιμά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με γνωμοδότηση που ανοίγει τον δρόμο στην επιβολή βαριών προστίμων.
Η Κομισιόν θεωρεί ότι η εταιρεία του Έλον Μασκ παραβιάζει τις υποχρεώσεις της για διαφάνεια σε σχέση με τις διαφημίσεις και την πρόσβαση στα δεδομένα της πλατφόρμας για τους ερευνητές.
«Το Χ έχει τώρα το δικαίωμα να υπερασπισθεί τον εαυτό του, αλλά αν επιβεβαιωθεί η άποψή μας, θα επιβάλουμε πρόστιμα και θα απαιτήσουμε σημαντικές αλλαγές», προειδοποίησε ο ευρωπαίος επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας Τιερί Μπρετόν.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.