Βρετανία: Ισόβια σε 68χρονο που σκότωσε 27χρονη με 199 χτυπήματα με κατσαβίδι

Βρετανία: Ισόβια σε 68χρονο που σκότωσε 27χρονη με 199 χτυπήματα με κατσαβίδι

Το έγκλημα σόκαρε τη Βρετανία

David_Jackson
Είναι από τα εγκλήματα που προκαλούν ανατριχίλα. Ένας 68χρονος τραυμάτισε μέχρι θανάτου με κατσαβίδι μια 27χρονη μητέρα. Η επίθεση χαρακτηρίστηκε «βάναυση και ανελέητη» από την αστυνομία καθώς ο ιατροδικαστής μέτρησε 199 χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι της.

Ο Ντέιβιντ Τζάκσον καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Μακίλα Τέιλορ. Ο δράστης αφού επιτέθηκε με βία στην άτυχη γυναίκα έκρυψε το πτώμα της κάτω από ένα πάπλωμα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του διαμερίσματός του στο Νοτινχαμσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, Το φονικό έγινε στις 16 Αυγούστου του περασμένου έτους.

Η οικογένεια της γυναίκας άρχισε να ανησυχεί και ενημέρωσε την αστυνομία. Ο Τζάκσον ήταν σύμφωνα με την αστυνομία χρήστης ναρκωτικών και είχε γνωρίσει την Τέιλορ μια μέρα πριν τη δολοφονήσει.

Από τη νεκροψία φάνηκε ότι ο δράστης την είχε καρφώσει με το κατσαβίδι 199 φορές προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και το σώμα της. Ο Τζάκσον καταδικάστηκε σε ισόβια καθώς δήλωσε ένοχος για την πράξη του στο δικαστήριο.

skynews-mckyla-taylor-nottinghamshire-police_5870421
Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε 199 χτυπήματα από κατσαβίδι
Καμία ποινή δεν θα είναι ποτέ αρκετή
Κλείσιμο
Απαρηγόρητη η μητέρα της άτυχης γυναίκας λέει πως καμία ποινή δεν θα απαλύνει τον πόνο της. Έχει όμως σαν παρηγοριά την εγγονή της η οποία είναι μόλις ενός έτους.

«Η Μακίλα ήθελε πάντα να γίνει μητέρα και ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Θέλω απλώς να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω την κόρη της και να της δώσω μια φυσιολογική ζωή. Η κόρη μου ήταν ένα υπέροχος άνθρωπος που έβαζε πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό της. Καμία ποινή δεν θα είναι ποτέ αρκετή για αυτό που της συνέβη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ήταν όταν ξύπνησα εκείνο το πρωινό και έμαθα ότι είχε δολοφονηθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον που είναι τόσο καλός. Δεν αισθάνομαι πραγματικά ότι έχω περάσει ακόμα τη διαδικασία του πένθους. Απλά ήθελα να παραμείνω δυνατή για τους άλλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη

Survivor All Star: Ο Τάκης δείπνησε με την κόρη του και αποχώρησε, πανηγύρισε ο Μπάρτζης - Δείτε βίντεο

Καταδικάστηκε «νταής» που ξυλοκόπησε άγρια barwoman και έσπασε το μαγαζί επειδή ζήλευε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης