Δημοσίευμα στο Ισραήλ (που συχνά… ελέγχεται για την αξιοπιστία του) αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο επιλογές στον Τζίμερ Φρεντέτ.
«Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Φρεντέτ είτε να δεχτεί μείωση 50% είτε να βρει ομάδα για τη νέα σεζόν, προκειμένου η ομάδα να μην ξεφύγει από το μπάτζετ της», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως ο Φρεντέτ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τις απολαβές του να φτάνουν το 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως.
Jimmer Fredette has been asked by Panathinaikos to take a 50% pay cut or to find a new team for next season in order for the club to stay within budget per source.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.