Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η Ρεάλ θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις
Μετά την απόφαση της Ρεάλ Σοσιεδάδ να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη (14/04), το ίδιο σκέφτεται να πράξει και η Ρεάλ Μαδρίτης παρόλο που η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να θερίζει την Ισπανία
Οι Μαδριλένοι παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής στις προπονήσεις ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε πως η Ρεάλ ήταν η πρώτη ομάδα η οποία μπήκε σε καραντίνα στις 12 Μαρτίου καθώς ο μπασκετμπολίστας Τρέι Τόμπκινς, ήταν ο πρώτος παίκτης ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.
Η ιατρική ομάδα των «Λος Μπλάνκος» έχει σχεδιάσει ένα πρωτόκολλο ασφαλείας για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα ακολουθήσουν μόλις επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Ωστόσο, η διοίκηση της Ρεάλ, από την πλευρά της δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι επίσημο για την επιστροφή στις προπονήσεις, παρά τα όσα γράφονται.
Μέχρι στιγμής η Σοσιεδάδ είναι αυτή η οποία ανακοίνωσε πως επιστρέφει σύντομα στα γήπεδα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.