Κορωνοϊός: Ο Σίστο της Θέλτα έσπασε την καραντίνα και πήγε με αμάξι στη Δανία
Ο Πιόνε Σίστοτο έσκασε κρυφά από την Ισπανία, διένυσε πάνω από 3.000 χλμ. με το αυτοκίνητό του και γύρισε στη Δανία, με τη Θέλτα να σκέφτεται λύση συμβολαίου
Κανείς δεν ήξερε τις προθέσεις του και στη Θέλτα έπεσαν από τα σύννεφα, με τη διοίκηση να εξετάζει ακόμα και τη λύση του συμβολαίου του!
Ο Πιόνε Σίστο το έσκασε κρυφά από το σπίτι του, έσπασε την καραντίνα του κορωνοϊού και καθώς υπήρχε απαγόρευση πτήσεων στην Ισπανία, μπήκε στο αυτοκίνητό του, διένυσε 3.000 χλμ. και επέστρεψε στην πατρίδα του τη Δανία. Ακόμα και οι συμπαίκτες του ζητούν πλέον να υπάρξουν συνέπειες, καθώς άπαντες στη χώρα είναι τρομερά ευαίσθητοι με όσα συμβαίνουν εξαιτίας του Covid-19.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.