2n SwimRun Hydra: Μία εμπειρία πέρα από τα όρια

2n SwimRun Hydra: Μία εμπειρία πέρα από τα όρια

Το 2ο TRIMORE Μ.Τ. SwimRun Hydra διοργάνωσαν το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμος Υδραίων (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας), ο Yδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και η TRIMORE Sport Events

Fotoswimrun1
Οι λάτρεις της περιπέτειας και των multisport events που ταξίδεψαν στην Ύδρα, έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι τολμηροί και δυναμικοί SwimRunners κολύμπησαν και έτρεξαν δεμένοι με το ειδικό σκοινί σε ζευγάρια, τις δυο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές του αγώνα. Συνδύασαν τη δύναμη, τη θέληση, την αντοχή και τη συνεργασία στα γαλανά νερά και στα γραφικά μονοπάτια του νησιού.

Η TRIMORE, ακούγοντας τα θέλω των αθλητών, διπλασίασε την απόσταση δημιουργώντας έναν δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα SwimRuun με όλες τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων και πιο συγκεκριμένα, Core Distance | πλέον των 3.5 ωρών και συνολικά 23,6 χλμ, τα οποία αναλύονται σε 1.5χλμ κολύμπι - 5.5χλμ τρέξιμο - 1.7χλμ κολύμπι - 7.8χλμ τρέξιμο - 2.6χλμ κολύμπι - 4.5χλμ τρέξιμο.

Παράλληλα -με σκοπό την ανάπτυξη του σπορ και την προσέλκυση περισσοτέρων αθλητών- δημιούργησε μια μικρότερη της περσινής απόστασης αγώνας μύησης νέων SwimRunners, επίσης με όλες τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων (Initiation Distance | πλέον των 1.5 ωρών και συνολικά 9,4χλμ, τα οποία αναλύονται σε 0.6χλμ κολύμπι - 4χλμ τρέξιμο - 0.9χλμ κολύμπι-3.9χλμ τρέξιμο).

Στην Core distance SwimRun 23,6χλμ πρώτοι έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού οι Σπύρος Γκοτζιάς - Γιώργος Μιτζιβίρης σε 03:11:02. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Δημόπουλος - Γρηγόρης Σουβαντζόγλου σε 03:14:59 . Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Γιώργος Μητρόπαπας- Γιάννης Κουρής με χρόνο 03:42:56

Οι Γιώργος Παπαγεωργίου - Εύα Μπέκα ήταν το πρώτο μεικτό ζευγάρι με 03:43:45. Αύρα Ύδρας είχε η πρωτιά στις γυναίκες με το ζευγάρι Αραμπέλλα Ρος - Κατερίνα Λεμπέση που τερμάτισαν κυματίζοντας τη σημαία του νησιού.

Πρώτοι στην κατηγορία οικογένεια τερμάτισαν τα αδέρφια Κώστας και Σπύρος Αγγελόπουλος ενώ στην κατηγορία σύζυγοι συμμετείχε το ζευγάρι Κώστας Δρακονταείδης- Κατερίνα Πολίτη.

Κλείσιμο
Πρώτο Υδραίικο ζευγάρι τερμάτισαν οι Γιάννης Ράππας - Γιώργος Ρούσης, ενώ ξεχώρισαν οι δίδυμες αδελφές από τη Γερμανία Simone Mierau – Mirja Mierau.

Άρωμα γυναίκας στο βάθρο της μικρής απόστασης

Γυναικεία υπόθεση ήταν η πρωτιά στο Initiation to SwimRun 9,4km. To ζευγάρι Ελισάβετ Δήμου- Ιωάννα Μόσχου πέρασαν πρώτες κάτω από την αψίδα του τερματισμού σε χρόνο 01:19:23. Στη 2η θέση τερμάτισε το ζευγάρι Δέσποινα Τσουκνάκη-Γιώργος Λιανός με 01:21:40 και στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Ανδρέας Μπέγκος - Έλληνας Ανδρέου με 01:25:56.

Οι Ανδρέας Κεχαγιόγλου - Στέφανος Άκληρος και οι Κώστας Βούλγαρης- Σωτήρης Σκορδαράς εκπροσώπησαν επάξια το νησί της Ύδρας. Στην κατηγορία σύζυγοι πρώτευσε το ζευγάρι Κώστας Φακάζης - Ελπίδα Ντασιώτη.

Ξεχωριστή συμμετοχή αποτέλεσε το ζευγάρι Στέλιος Μιχαλόπουλος- Αθηνά Μιχαλοπούλου που είναι πατέρας με κόρη ενώ την διαδρομή ολοκλήρωσαν μέσα σε χειροκροτήματα οι Laurel Lindstrom – Paul Lindstrom από τη Σουηδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης