Απρόοπτο στον Ολυμπιακό: Ίωση ο Σισέ, στον πάγκο ο Παπαδόπουλος
Ο Παπέ Αμπού Σισέ ταλαιπωρείται από ίωση και εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός 18άδας του αγώνα με την Τότεναμ
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς κόντρα στην Τότεναμ
Συγκεκριμένα, ο Παπέ Αμπού Σισέ ταλαιπωρείται από ίωση και εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός 18άδας από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει τη θέση του Αφρικανού στον πάγκο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός στόπερ δεν υπολογιζόταν ούτως ή άλλως για την ενδεκάδα του Πορτογάλου, αφού Σεμέδο και Μεριά θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.