Champions League: Ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε σφυρίζει το Ολυμπιακός – Κράσνονταρ
Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League - Δεν είναι γουρλής για τις ελληνικές ομάδες...
Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε είχε «σφυρίξει» στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17 και θεωρείται ένας από τους πιο καλούς ρέφερι της UEFA.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ καΙ Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ, ΕΝΏ τέταρτος ορίστηκε ο Ζοσέ Μαρία Σάντεζ Μαρτίνες.
Ο Γκράντε έχει διευθύνει μεταξύ άλλων τον τελικό Κυπέλλου του 2016 (Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 2-0) και τον αγώνα Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (1-0) για την πρεμιέρα της φετινής La Liga. Παράλληλα έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ το 2018 στους «32» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (1-1), αλλά και στην περσινή ήττα από τον Άγιαξ στους ομίλους του Champions League με 3-0.
Ο Ισπανός ήταν μεταξύ και των βοηθών του Μπορμπαλάν στον τελικό του 2018 μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Πηγή:www.gazzetta.gr
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.