Σε ποφορική συμφωνία με την Τουλούζ για την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη έφτασεο ΠΑΟΚ, με την Equipe να αναφέρει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται μια «ανάσα» πριν δώσουν τα χέρια για τον παίκτη
Κοντά στη μετακίνησή του στη Ligue 1 για λογαριασμό της Τουλούζ βρίσκεται ο Έυθύμης Κουλούρης, με τον ΠΑΟΚ να έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχουν πέσει υπογραφές, όμως μόνο κάποιο απρόοπτο θα χαλάσει τη συμφωνία.
Εξάλλου η γαλλική εφημερίδα Equipe παρουσιάζει την υπόθεση σχεδόν ως «τελειωμένη», αναφέροντας πως το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, με τον παίκτη να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.