Ρολάν Γκαρός: Αναβλήθηκε για το Σάββατο ο ημιτελικός Τζόκοβιτς-Τιμ!
Μετά από τρεις διακοπές λόγω βροχής οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός διέκοψαν για το Σάββατο (13:00) τον ημιτελικό Τζόκοβιτς-Τιμ
UPD:
Το Σάββατο θα συνεχιστεί ο ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Τιμ.
Το παιχνίδι διακόπηκε τρεις φορές λόγω βροχής και οι διοργανωτές αφού περίμεναν για πολύ ώρα αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να μην αρχίσει ξανά και να ολοκληρωθεί το Σάββατο (13:00).
Μετά από 1 ώρα και 28' αγώνα το παιχνίδι είναι στο 6-2, 3-6 και το 3ο σετ είναι στο 3-1 υπέρ του Ντομινίκ Τιμ.
Βέβαια ο Ναδάλ θα έχει περισσότερο χρόνο για ξεκούραση από τον νικητή του άλλου ημιτελικού.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.