Βίντεο: Στα «άσπρα» το γήπεδο του Αστέρα πριν τον ΠΑΟΚ

Βίντεο: Στα «άσπρα» το γήπεδο του Αστέρα πριν τον ΠΑΟΚ

Χιονισμένο είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης», αφού σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Αρκαδία και έχει ντύσει στα «λευκά» το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

Asteras1
H κατάσταση στην Τρίπολη, καθώς και στα γύρω χωριά της Αρκαδίας ήταν σαφώς επηρεασμένη από την έντονη χιονόπτωση το Σάββατο (12/01), με δρόμους να κλείνουν και την κυκλοφορία να απαιτεί αντιολισθητικές αλυσίδες και άλλα μέτρα προφύλαξης.

Στο γήπεδο τους Αστέρα το τοπίο θυμίζει... χιονοδρομικό κέντρο, αφού ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες έχουν ντυθεί στα «άσπρα»! Μάλιστα αναβλήθηκε και ο προγραμματισμένος για το μεσημέρι αγώνας των Αρκάδων με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#asterastripolisfc #snow #snowyday #white

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις



Μέσω social media ο Αστέρας κοινοποίησε την κατάσταση του γηπέδου του, όλα αυτά μια μέρα πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Κλείσιμο


Πάντως την Κυριακή (13/01) η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει αισθητά και άπαντες αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την απρόσκοπτη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης