Εσπανιόλ – Χιρόνα 1-3: Ο Στουάνι πέρασε τον Μέσι και η Χιρόνα έπιασε τη Ρεάλ
Ο Ουρουγουανός φορ σκόραρε δύο φορές, ανέβηκε πρώτος σκόρερ στη La Liga και οδήγησε τη Χιρόνα στο 1-3 επί της Εσπανιόλ και στα ίσα βαθμολογικά με τη Βασίλισσα.
Στο γήπεδό της, εάν νικούσε η Εσπανιόλ, θα έπιανε την Ατλέτικο στην 3η θέση. Ωστόσο, φρόντισε ο Κριστιάν Στουάνι να συμβεί το αντίθετο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός χτύπησε δύο φορές στο ξεκίνημα (3', 6') και άνοιξε τον δρόμο για επικράτηση της Χιρόνα με 1-3, στη μικρή καταλανική μάχη της La Liga.
Με αυτά τα δύο τέρματα ο Στουάνι έφτασε τα 10 στο φετινό πρωτάθλημα και αφού πέρασε Μέσι, Λουίς Σουάρες, βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ.
Ο Μπόρχα Ιγλέσιας είχε μειώσει (75'), αλλά ο Ντουμπιά (89') κλείδωσε το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, που ως αήττητοι για πέντε αγωνιστικές (3 νίκες), έπιασαν τη Ρεάλ στη βαθμολογία.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.