Περισσότερες από 40.000 θέσεις θα έχει η νέα Τούμπα σύμφωνα με ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στα social media.
Το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στις εξαγγελίες που θα γίνουν στην προσεχή ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και η νέα Τούμπα.
Από την πλευρά λοιπόν του Καμμένου υπήρξε δέσμευση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει κατατεθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου (που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας).
Tο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου αναφέρθηκε μέσω social media επισημαίνοντας ότι: «Σε κάθε περίπτωση, το πρότζεκτ του γηπέδου θα επιλεχθεί μαζί με τους οπαδούς», αναφέρθηκε στη χωρητικότητα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε 40.000+ θέσεις».
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.