Νταβίντε Αστόρι: Ξεκινά έρευνα για δολοφονία σχετικά με το θάνατό του
Ο εισαγγελέας του Ούντινε ανακοίνωσε πως ανοίγει έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία του Ντάβιντε Αστόρι
Ο Ντάβιντε Αστόρι πέθανε στον ύπνο του τα ξημερώματα της Κυριακής και ο επικεφαλής της εισαγγελείας του Ούντινε, Αντόνιο Ντε Νικολό, είχε δηλώσεις πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Την Δευτέρα όμως, ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Rai, αποκάλυψε πως θα γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία. Όπως τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για τυπική διαδικασία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εξεταστούν όλα τα δεδομένα.
«Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη έρευνα ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η νεκροψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Νικολό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.