Έτοιμος για τον αγώνα με τη Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τον αγώνα με τη Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει Μπριζ, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή τον Πέτριτς που δεν προπονήθηκε την Δευτέρα

Έτοιμος για τον αγώνα με τη Μπριζ ο Παναθηναϊκός
Το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Βέλγιο, εκεί όπου στο Μπριζ το βράδυ της Τετάρτης καλείται να προκριθεί, υπερασπιζόμενος το 2-1 της Αθήνας. Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ακόμη και ο Μλάντεν Πέτριτς που δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως παιχνίδια τακτικής και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.
Κλείσιμο

Πηγή: 
Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης