Έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο στις εξέδρες της Φιλαδέλφειας για το φιλικό της Εθνικής με τη Νιγηρία. Και ανάμεσα στους ομογενείς βρίσκεται και η Καλομοίρα!
Αφού λοιπόν η τραγουδίστρια είχε στήσει ένα μικρό show πριν τον αγώνα και προτού μπει εντός γηπέδου, στη συνέχεια τραγούδησε και τον Εθνικό μας Ύμνο.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς