Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσαν με άδοξο τρόπο τη φετινή χρονιά με τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα Playoff του ΝΒΑ και αναμένονται στην Ελλάδα.
Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, το Σάββατο (25/3) τα δύο αδέρφια θα είναι στο Nick Galis Hall και θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την τελευταία στην κανονική διάρκεια της GBL Basket League.
Μαζί τους θα είναι και ο ιδιοκτήτης του επενδυτικού fund που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο.
Αναμφίβολα, η επιστροφή του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να οδηγήσει σε νέες συναντήσεις με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τον γενικότερο σχεδιασμό του club.
Είτε αυτό αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είτε το γηπεδικό καθώς στις τελευταίες ημέρες οι «κίτρινοι» έχουν εστιάσει στα έργα αναβάθμισης αλλά και αύξησης της χωρητικότητας του Nick Galis Hall.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.