«Συναγερμός» στην ΑΕΚ για Ζίνι! Ο Ανγκολέζος επιθετικός περίπου δέκα ημέρες μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις δυο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο Αιγάλεω και τέσσερις ημέρες μετά το ματς με τον Άρη, στο οποίο πέτυχε το «χρυσό» γκολ, αγωνίστηκε κόντρα στη Φιορεντίνα, όμως αποχώρησε τραυματίας.
Ο νεαρός φορ πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό, έκανε... άνω - κάτω την άμυνα των Βιόλα, σημάδεψε το δοκάρι, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς στο 89ο λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Όπως είναι προφανές υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Ζίνι και μένει να φανεί το μέγεθος του προβλήματος του τραυματισμού, ο οποίος φάνηκε να είναι στο γόνατο.
Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει μπροστά την το ντέτρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ λόγω του τραυματισμού του Πιερό ο μοναδικός διαθέσιμος φορ είναι ο Λούκα Γιόβιτς.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.