La Liga: «Τρίποντο» με ανατροπή για την Οσασούνα, 2-1 την Χετάφε - Δείτε τα γκολ
Με το γκολ του Κατένα στο 90΄ η Οσασούνα λύγισε με ανατροπή τη Χετάφε στην Παμπλόνα και ανέβηκε στην 11η θέση της La Liga
Η Οσασούνα έβαλε «φρένο» στο αρνητικό σερί των τελευταίων τριών αγώνων (μία ισοπαλία, δύο ήττες) και με ένα γκολ του Κατένα στο 90ό λεπτό «λύγισε» τη Χετάφε με 2-1 στο "Estadio El Sadar", στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην ισπανική LaLiga.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23' με τον Μαγιοράλ, όμως η Οσασούνα πήγε στο ημίχρονο με το σκορ σε ισορροπία μετά το τέρμα του Μπρετόνες στο 45'+3' και... άρπαξε το τρίποντο με το τέρμα του Κατένα έπειτα από ασίστ του Γκαρθία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της La Liga έχουν ως εξής:
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί