Μείζον πρόβλημα προέκυψε για την επίθεση του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στα προκριματικά του Europa League.
Ο Φώτης Ιωαννίδηςθα χάσει δεδομένα το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς στις 7 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, αφού ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.
Η περίοδος απουσίας του ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τις 15 ημέρες.
Το πρωί της Παρασκευής έκανε θεραπεία στις εγκαταστάσεις των «πράσινων» στο Κορωπί, ενώ, ο Μανώλης Σιώπης έκανε ατομικό, αφού κι εκείνος βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, από τις παραμονές της ρεβάνς με τους Ρέιντζερς.
Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία, αναφορικά με όσους αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης με τους «διαμαρτυρόμενους», ενώ, οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί