Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα μεταβεί με τις ΗΠΑ στη Νικαράγουα, όπου διεξάγονται οι Παναμερικανικοί Αγώνες από τις 22 έως τις 31 Αυγούστου. Όμως, η προετοιμασία των ΗΠΑ αρχίζει στις 12 Αυγούστου στο Μαϊάμι. Αυτό σημαίνει ότι ο Γκραντ θα χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στα τέλη του Αυγούστου, όταν και αναμένεται να συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι παίκτες, με εξαίρεση, φυσικά, τους διεθνείς.
Οι ΗΠΑ μετέχουν στον 1ο όμιλο του AmeriCup μαζί με τις Μπαχάμες, τη Βραζιλία και την Ουρουγουάη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.