ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη και ο Πένια στην Αλιάνς Λίμα

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη και ο Πένια στην Αλιάνς Λίμα

Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την ομάδα της Δανίας για την παραχώρηση του Κροάτη τερματοφύλακα, ενώ ο Περουβιανός μέσος επιστρέφει στην πατρίδα του

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη και ο Πένια στην Αλιάνς Λίμα
Μετά από τρία χρόνια στην Τούμπα ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ετοιμάζει βαλίτσες για τη Δανία και την Κοπεγχάγη επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήθελε να αλλάξει περιβάλλον και παρόλο που ποτέ δεν ήρθε η μεγάλη πρόταση που περίμενε, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη με τους Δανούς να συμφωνούν σήμερα και με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του 5 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει επιλέον 1.5 εκατομμύριο για μπόνους στόχων και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%. 

Την ίδια ώρα και ο Σέρχιο Πένια πρόκειται να φύγει με προορισμό το Περού και την Αλιάνσα Λίμα. Να θυμίσουμε ότι ο Περουβιανός χαφ πήρε μια επιπλέον εβδομάδα άδεια από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπορέσει να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην συγκεκριμένη ομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό: Τα 10 SOS για τη συμπλήρωσή του - Τα επαγγέλματα του μέλλοντος και η ανεργία ανά κλάδο

Στον Πειραιά αναβίωσαν εκατοντάδες Σιίτες το έθιμο της Ασούρα - Δείτε βίντεο

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία με λεία €200.000 - Συνελήφθησαν στην Αστυπάλαια οι τρεις δράστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης